Ανδρέας Μικρούτσικος-Σοφία Βόσσου
Ανδρέας Μικρούτσικος-Σοφία Βόσσου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
07|12|2023 11:55
SHARE
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πάρτι της πρώην του, Σοφία Βόσσου, με τη νυν του, Έλενα Μαστραγγελή


Τα γενέθλιά της σε γνωστό στέκι της Αθήνας γιόρτασε η Σοφία Βόσσου, μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην σύντροφός της, Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Σοφία Βόσσου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπήρξαν ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια. Και μπορεί οι δύο τους να έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, διατηρούν ωστόσο εξαιρετικές σχέσεις.

Μάλιστα, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» η Σοφία Βόσσου τόνισε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι ένας από τους τρεις ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο κι έχεις μοιραστεί τόσα χρόνια από το κορμί σου, από την ψυχή σου, είναι δυνατόν να μην τον αγαπάς επειδή δεν είσαι ερωτικά μαζί του; Η αγάπη είναι μία και αλλάζει χρώματα».

Πρόσφατα, λοιπόν, η Σοφία Βόσσου γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό στέκι της Αθήνας και παρόντες ήταν καλοί φίλοι της γνωστής τραγουδίστριας. Από το πάρτι της, λοιπόν, δε θα μπορούσε να λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τον οποίο συνόδευε η νυν σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή.

Η Σοφία Βόσσου είπε στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στην εκδήλωση ότι έκλεισε τα 62 και δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει την ηλικία της. Στην ερώτηση, τι κάνει για να προσέχει τον εαυτό της, η ίδια απάντησε ότι προσέχει τη διατροφή της και συγκεκριμένα του υδατάνθρακες και κάνει αρκετή γυμναστική.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πάρτι της Σοφίας Βόσσου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Σοφία Βόσσου και η Έλενα Μαστραγγελή/ NDP Photo Agency
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Έλενα ΜαστραγγελήNDP Photo Agency

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μάλιστα δεν δίστασε να δώσει ένα φιλί στο στόμα στην πρώην σύντροφό του, Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι η Έλενα Μαστραγγελή δεν ζηλεύει αφού «γιατροπόρευαν μαζί» τον παρουσιαστή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Σοφία Βόσσου/ NDP Photo Agency

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι η Σοφία Βόσσου διασκέδασε και απόλαυσε το πάρτι της, το ίδιο και οι καλεσμένοι της. Μάλιστα, η ίδια πόζαρε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή, αποδεικνύοντας ότι μεταξύ τους υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις.

SHARE