Στέλιος Ρόκκος τζιν πουκάμισο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
19|03|2021 09:47
SHARE
ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ

Ο κούκλος γιος του Στέλιου Ρόκκου ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του


Ο δευτερότοκος γιος του Στέλιου Ρόκκου, Ανδρέας, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία.

Όταν πατέρας σου είναι ένας από τους πιο διάσημους τραγουδιστές στην ελληνική δισκογραφία, είναι πολύ πιθανό από πολύ μικρός να μπει μέσα σου το μικρόβιο της μουσικής. Ο δευτερότοκος γιος του Στέλιου Ρόκκου, Ανδρέας Ρόκκος, ετοιμάζεται να κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο, με το τραγούδι «Κάθε Μέρα». Ο ίδιος ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία, έχει σπουδάσει μουσική τεχνολογία και κάνει επιτυχημένες live εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου ζει με τη μητέρα του, Πωλίνα.

Ο Ανδρέας θα μας συστηθεί δισκογραφικά μέσα από ένα δυναμικό single, σε μουσική και στίχους του ταλαντούχου πατέρα του, Στέλιου Ρόκκου. Γοητευτικός και ταλαντούχος, ο νεαρός καλλιτέχνης είναι πολλά υποσχόμενος. Αν και το επίθετό του έχει ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο, ο ίδιος ακολουθεί το δικό του μονοπάτι, θέλοντας να κάνει τη δική του καριέρα ως ξεχωριστό όνομα.

Το τραγούδι λέγεται «Κάθε Μέρα» και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records στις 23 Μαρτίου. Την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και το βίντεο κλιπ, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν με φόντο την Ακρόπολη.

Εκτός από τον 29χρονο Ανδρέα και ο μεγαλύτερος γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης, ασχολείται με τη μουσική.

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Μιλώντας σε συνέντευξή του στο ShowTime-cy, ο Ανδρέας είχε αναφέρει σχετικά με τη σχέση του με τα υπόλοιπα αδέλφρια του: «Δεν έχει σημασία ότι είναι από τέσσερις διαφορετικές σχέσεις - γάμους. Σε αυτό ευθύνεται ο πατέρας μου που τα κατάφερε και μας κράτησε όλους λες και είμαστε από την ίδια μάνα. Με τα κορίτσια δεν έχω την ίδια σχέση που έχω με τον αδελφό μου γιατί πολύ απλά με τον Δημήτρη μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί… το ίδιο διάστημα και γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα. Η αγάπη μου όμως και για τους τρεις είναι ίδια… είναι αίμα μου. Η Μέλια… είναι η πιο όμορφη μπέμπα του κόσμου. Όσο για την Δέσποινα, ήδη παίζει επαγγελματικά βόλεϊ και είναι πολύ καλή σαν την μητέρα της την Μαρία».

SHARE