Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
17|02|2021 09:24
SHARE
LET IT SNOW

Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος: Βγήκαν βόλτα με το μωρό τους στα χιόνια


Η Ανίτα Μπραντ έβαλε το μωρό της στο καρότσι και βγήκαν βόλτα στα χιόνια!

Η έντονη χιονόπτωση στην Αττική έκανε πολλούς Έλληνες celebrities να βάλουν κασκόλ, γάντια, σκουφιά και το πιο ζεστό παλτό τους και να απολαύσουν το κατάλευκο χιόνι. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος, οι οποίοι βγήκαν βόλτα με το μωρό τους στο καρότσι!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 και από τότε είναι αχώριστο και, από ό,τι μαρτυρούν οι αναρτήσεις στο Instagram, παραμένει φουλ ερωτευμένο. Και οι δύο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και συχνά δημοσιεύουν στιγμές από την καθημερινότητά τους. Πριν από λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και από τότε ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο με τον βενιαμίν της οικογένειας.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram -το οποίο τράβηξε ο Χάρης Χριστόπουλος- η ίδια μοιάζει τρισευτυχισμένη κοιτάζοντας τις χοντρές νιφάδες χιονιού που πέφτουν. Κρατά το καρότσι με το μωρό της, το οποίο, όπως λέει στη λεζάντα, ήταν απόλυτα προστατευμένο από το κρύο και κοιμόταν. «Βγήκαμε, περπατήσαμε, γυρίσαμε… Εννοείται πως το Χριστοπουλάκι κοιμήθηκε στα 2 λεπτά έτσι όπως τον έχω κουκουλώσει μέσα στο καρότσι του» γράφει η γνωστή makeup artist.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ:

SHARE