Ανίτα Μπραντ
Ανίτα Μπραντ/Φωτογραφία: anabrand/instagram
ΝΕΟ HAIR LOOK

Aνίτα Μπραντ: Η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της


Η Ανίτα Μπραντ αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και το νέο hairlook ενθουσίασε τους followers.

Η σύζυγος του φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου και make up artist άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και αποκάλυψε το νέο της hairlook μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

H Aνίτα Μπραντ αποχωρίστηκε τα ξανθά της μαλλιά και έγινε καστανή! «Δεν ξέρω αν με έχετε δει ποτέ με το φυσικό μου χρώμα καθώς πολλά χρόνια τα έβαφα ξανθά. Για πείτε μου κορίτσια πως σας φαίνεται;» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram.

Aνίτα Μπραντ: Η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της

Τα τελευταία χρόνια οι ξανθιές αποχρώσεις στα μαλλιά και το balayage επικρατούν στις τάσεις του hairstyle. Αν και οι ξανθές ανταύγειες φωτίζουν το πρόσωπο, χρειάζονται συντήρηση και συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Γι΄ αυτό πολλές γυναίκες, όπως η Ανίτα Μπραντ, επιλέγουν το καστανό χρώμα στα μαλλιά τους το οποίο αποτελεί την πιο κολακευτική επιλογή.

Παρόλο που τα ξανθά μαλλιά είναι πάντα μια εντυπωσιακή επιλογή, ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις την καστανή απόχρωση, για μια ανανέωση που μπορεί να δώσει στο hairlook φυσικότητα, ενώ θα μειώσει τις επισκέψεις σου στο κομμωτήριο.

Δες την Ανίτα Μπραντ με καστανά μαλλιά:

Δες το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram:

Σημειώνεται ότι η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος παντρεύτηκαν το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης, κρυφά στη Λευκάδα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μόνο έξι καλεσμένους. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

SHARE