Άννα Βίσση slip dress δερμάτινο παντελόνι
Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

H Αννα Βίσση με την Ζωή Λάσκαρη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη -Η φωτό από τα 90s


Η Αννα Βίσση αναδημοσίευσε στα Instagram Stories της μία φωτογραφία από τα 90s.

«Δώδεκα», «Λάμπω», «Δεν θέλω να ξέρεις», «Ψεύτικα», «Αγάπη υπερβολική». Σε όποιο mood και να βρίσκεσαι, η Άννα Βίσση έχει τραγουδήσει κάτι που του ταιριάζει απόλυτα.

Απίστευτη φωνή, ασυναγώνιστη ενέργεια πάνω στη σκηνή και με ένα ρεπερτόριο που την κατατάσσει στην ελίτ του ελληνικού πενταγράμμου, η απόλυτη ντίβα του εγχώριου πενταγράμμου μετρά πάνω από 45 χρόνια σπουδαίας καλλιτεχνικής πορείας.

Πέρα από αγαπημένη τραγουδίστρια όλων, είναι και ένα πολύ ξεχωριστό style icon. Εκτός από το εκτόπισμά της επί σκηνής και το αξεπέραστο ταλέντο της, η Άννα Βίσση δείχνει την προσωπικότητά της και μέσω των ενδυματολογικών της επιλογών -bold, stylish και πάντα ροκ.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο ελληνικό πεντάγραμμο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για τη φωνή της, αλλά και τα εξεζητημένα σύνολά της, αφού δημιούργησε ολόκληρη σχολή με τα σγουρά μαλλιά της και τα κομμάτια που ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους.

Μια φωτογραφία της από τις αρχές των 90s με μαύρα σγουρά μαλλιά την εποχή που έβγαλε τον δίσκο «Φωτιά» και έκανε τρελή επιτυχία με το τραγούδι «Ψεύτικα» είδαμε στα Instagram Stories της.

Στη φωτογραφία την βλέπουμε μαζί με την Ζωή Λάσκαρη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δύο γυναίκες που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο με την ίδια την Αννα Βίσση να σημειώνει «Respect».

H Αννα Βίσση με την Ζωή Λάσκαρη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη -Η φωτό από τα 90s
Φωτογραφία: Αννα Βίσση/instagram
SHARE