άννα Βίσση μποτάκια chunky
instagram/@annavissiofficial
ΕΠΙΚΟ

Η Αννα Βίσση είναι συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει -Η φωτό που κρατάει τον νεότερο εαυτό της


Η Αννα Βίσση έχει κάνει τον χρόνο σύμμαχό της και η πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

H Αννα Βίσση θέλησε να μοιραστεί μια σκέψη της με τους χιλιάδες θαυμαστές της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια είναι συμφιλιωμένη με την εικόνα της, όπως έχει αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου, και το ομολόγησε με μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία μέσω της τεχνολογίας αγκαλιάζει τον νεότερο εαυτό της

«Συμφιλιωμένες» έγραψε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια και πρόσθεσε τις λέξεις «εκείνη», «εγώ», «εμείς», «για μια ζωή» στα hashtags.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Αννα Βίσση του σήμερα να κρατάει την Αννα Βίσση του χθες και συγκεκριμένα από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Χαμογελαστές και οι δύο, το ίδιο λαμπερές τότε και τώρα.

Δείτε εδώ:

«Δώδεκα», «Λάμπω», «Δεν θέλω να ξέρεις», «Μόνη μου», «Αγάπη υπερβολική». Σε όποιο mood και να βρίσκεσαι, η Άννα Βίσση έχει τραγουδήσει κάτι που του ταιριάζει απόλυτα. Απίστευτη φωνή, ασυναγώνιστη ενέργεια πάνω στη σκηνή και με ένα ρεπερτόριο που την κατατάσσει στην ελίτ του ελληνικού πενταγράμμου, η απόλυτη ντίβα του εγχώριου πενταγράμμου μετρά πάνω από 45 χρόνια σπουδαίας καλλιτεχνικής πορείας.

Πέρα από αγαπημένη τραγουδίστρια όλων, είναι και ένα πολύ ξεχωριστό style icon. Εκτός από το εκτόπισμά της επί σκηνής και το αξεπέραστο ταλέντο της, η Άννα Βίσση δείχνει την προσωπικότητά της και μέσω των ενδυματολογικών της επιλογών -bold, stylish και πάντα ροκ.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο ελληνικό πεντάγραμμο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για τη φωνή της, αλλά και τα εξεζητημένα σύνολά της, αφού δημιούργησε ολόκληρη σχολή με τα σγουρά μαλλιά της και τα κομμάτια που ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους.

Σήμερα, στα 63 της χρόνια παραμένει όμορφη και λαμπερή, διατηρώντας όλο αυτή την ιδιαιτερότητα στο στιλ της. Αυτό όμως που τελικά έχει την περισσότερη σημασία και την κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητη, είναι πως δεν ανησυχεί για τη φθορά του χρόνου και αγκαλιάζει τον εαυτό της σε κάθε του χρονική φάση.

SHARE