Φάνης Μουρατίδης-Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
Φάνης Μουρατίδης-Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης στο κέντρο της Αθήνας


Σε μια σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης, ντυμένοι και οι δύο στα μαύρα απαθανατίστηκαν από τον φακό του NDP χωρίς τα δύο παιδιά τους, Έκτορα και Αλέξανδρο, σε μια βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει μιλήσει στο Bovary.gr για τον Φάνη Μουραρτίδη: «Οι έρωτες με καθόρισαν στη ζωή μου -μέχρι να ερωτευτώ και να παντρευτώ τον Φάνη. Χαίρομαι που τους βίωσα και σκέφτομαι ότι θα ήθελα πολύ να τους ζήσουν τα παιδιά μου.

Οταν γνωρίστηκα με τον Φάνη, σαν να αισθάνθηκα ότι κάτι άλλο θα συμβεί. Πρέπει όμως να πω ότι γενικά δεν πιστεύω ούτε στο «πάντα» ούτε στο «ποτέ» αλλά ούτε στο «ο άνθρωπος της ζωής μου» (ή μήπως το φοβάμαι;). Θεωρώ ότι δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο. Σε κάθε σχέση οι άνθρωποι μεγαλώνουν ταυτόχρονα και παράλληλα και το ζήτημα είναι να μπορούν να συνυπάρχουν. Κανένας γάμος, κανένα χαρτί δεν μπορούν να σου βεβαιώσουν ότι για μια ζωή τα πράγματα θα είναι έτσι. Αν και με έχουν κατηγορήσει γι΄αυτά που λέω, ότι δηλαδή κάτι δεν πάει καλά στον γάμο μου, που δεν ισχύει, εγώ αυτά πιστεύω κι αυτά λέω. Εχω καταλάβει ότι δεν αρέσει να λες τη γνώμη σου, αν δεν συμφωνεί με τους άλλους».

Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης στο κέντρο της Αθήνας

Φάνης Μουρατίδης και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας χωρίς τα παιδιά τους. Η ηθοποιός φορούσε over the knee μαύρες μπότες και τα μαλλιά της ήταν πιο ανοιχτά από πριν.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» το 2007.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 16χρονο Έκτορα και τον 15χρονο Αλέξανδρο.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE