Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΝΕΟ HAIR LOOK

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με νέο, ιδιαίτερο κούρεμα -Το κοντό στιλάτο καρέ


Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha και το νέο της στιλάτο hairlook μάς τράβηξε την προσοχή.

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με ανανεωμένη εμφάνιση, έχοντας υιοθετήσει ένα πολύ ιδιαίτερο κοντό κούρεμα, το οποίο ταιριάζει στο στιλ της. Αλλωστε τα τελευταία χρόνια η γνωστή ηθοποιός δείχνει την προτίμησή της στα κοντά μαλλιά.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με το πιο ιδιαίτερο κούρεμα -Το νέο κοντό στιλάτο καρέ

Το νέο hairlook της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους επιμελήθηκε ο γνωστός κομμωτής Γιώργος Δουδέσης. Είναι ιδιαίτερο, με punk στοιχεία και εκκεντρικό.

H Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους υιοθέτησε ένα πολύ κοντό καρέ με αφέλειες, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος των αυτιών.

Δείτε τις φωτογραφίες της:

Επίσης φαίνεται πως ξύρισε το πίσω μέρος των μαλλιών της στη βάση του αυχένα.

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει μιλήσει στη BOVARY και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Με απασχολεί το μεγάλωμα, η ηλικία, αλλά θεωρώ ότι έχει και θετικά όλο αυτό. Η ασθένεια με φοβίζει, το γήρας όχι, χωρίς να σημαίνει ότι χαίρομαι κιόλας. Αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε άλλη επιλογή. Δεν έχω τίποτα με τις επεμβάσεις, αρκεί να μην σε κάνουν τέρας. Επιπλέον πιστεύω ότι δεν μπορείς να κρύψεις την ηλικία σου. Δεν μπορείς να είσαι πενήντα και να νομίζεις ότι είσαι είκοσι. Δεν θα κοροϊδέψεις κανέναν. Να μεγαλώνεις όμορφα, όσο γίνεται, χωρίς να γελοιοποιείσαι. Σκέφτομαι ότι οι αισθητικές παρεμβάσεις γίνονται και εθισμός -και σε παίρνει από κάτω.... Η ζωή, όσο είμαστε υγιείς εμείς και οι γύρω μας, είναι ωραία και καλό είναι να επιθυμούμε το καλό γήρας, το γήρας που είσαι όρθιος: Γιατί το γήρας είναι ο μόνος τρόπος να ζήσεις... Αν θες να παραμείνεις νέος, απλά δεν θα ζήσεις. Προσωπικά, γυμνάζομαι δύο με τρεις φορές την εβδομάδα κι αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να κάνω. Το χρειάζομαι για την υγεία μου».

SHARE