Έμιλυ Κολιανδρή, Χρήστος Λούλης
Έμιλυ Κολιανδρή, Χρήστος Λούλης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
02|04|2024 10:06
SHARE
ΕΜΙΛΥ ΚΟΛΙΑΝΔΡΗ

Αυτό το πανωφόρι της Έμιλυς Κολιανδρή δεν είναι απλώς ανοιξιάτικο, είναι η ίδια η άνοιξη


Η Έμιλι Κολιανδρή βρέθηκε στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη «Έρωτες θερίζουν» και φόρεσε ένα πανωφόρι που «φώναζε» άνοιξη.

Η περίοδος της άνοιξης έως το καλοκαίρι έχει την ιδιαιτερότητα των σκαμπανεβασμάτων της θερμοκρασίας -δηλαδή το πρωί ο καιρός είναι αρκετά δροσερός, όσο πλησιάζουμε στο μεσημέρι γίνεται πιο ζεστός και προς το βράδυ μπορεί και πάλι να κρυώνουμε.

Κάπου εδώ, λοιπόν, μπαίνουν στο παιχνίδι και τα ελαφριά πανωφόρια, τα οποία λειτουργούν σαν το αυτό το επιπλέον layer, το οποίο κάνει το ντύσιμο πιο στιλάτο, ενώ προστατεύουν και από τις αλλαγές τις θερμοκρασίας μέσα στην ημέρα.

Η Έμιλυ Κολιανδρή, λοιπόν, βρέθηκε στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη «Έρωτες θερίζουν» και φαίνεται να βρήκε το ιδανικό πανωφόρι για την εποχή, που «φωνάζει» άνοιξη και αναβαθμίζει το spring look. Η γνωστή ηθοποιός συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη.

Η Έμιλυ Κολιανδρή, λοιπόν, φορούσε ένα υπέροχο μακρύ ελαφρύ παλτό με ένα πολύ ζωηρό και έντονο φλοράλ μοτίβο, το οποίο θύμιζε την ανθισμένη φύση και την ομορφιά της άνοιξης, ένα bold κομμάτι, το οποίο κάνει fashion statement.

Ένα τέτοιο κομμάτι, λοιπόν, θέλει προσοχή στο styling και είναι ιδανικό να συνδυαστεί με μονόχρωμα κομμάτια από μέσα, ώστε να μη δημιουργηθεί περιττή «φασαρία».

Η Έμιλυ Κολιανδρή, λοιπόν, το συνδύασε με ένα σατέν σμαραγδί τοπ με σούρες, μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες με χαμηλό τακούνι και τετράγωνη μύτη.

Χαμογελαστή και στιλάτη, χαμογελούσε στον φακό και πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη.

Δείτε την εμφάνιση της Έμιλυς Κολιανδρή:

Έμιλυ Κολιανδρή, Χρήστος Λούλης
NDP Photo Agency
Έμιλυ Κολιανδρή, Χρήστος Λούλης
NDP Photo Agency
Έμιλυ Κολιανδρή, Χρήστος Λούλης
NDP Photo Agency
SHARE