Αντέλ
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
03|07|2022 14:47
SHARE
ADELE

Η Αντέλ με μαύρο, glamorous φόρεμα στη συναυλία της έμοιαζε με σταρ του παλιού Χόλιγουντ


Η Αντέλ ήταν πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ στις δύο συναυλίες της που έδωσε στο Λονδίνο.

Εμφανώς συγκινημένη ήταν η Αντέλ στις δύο συναυλίες που έδωσε στο Λονδίνο, με αφορμή το BST Hyde Park Festival, την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο -μπροστά σε 65000 κόσμο κάθε φορά. Ήταν η πρώτη συναυλία της τραγουδίστριας ύστερα από απουσία πέντε ετών.

Η 34χρονη Αντέλ φόρεσε δύο εξαιρετικά φορέματα -το πρώτο ήταν του οίκου Elsa Schiapparelli και το δεύτερο Louis Vuitton. Μάλιστα, η ίδια φώναξε «Είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα», με τους χιλιάδες fans της κυριολεκτικά να παραληρούν από κάτω.

Με τα μαλλιά της πιασμένα σε κομψό κότσο την πρώτη μέρα και αφημένα κάτω σε χαλαρούς κυματισμού τη δεύτερη, η Αντέλ έδειχνε εμφανώς ανανεωμένη και πολύ λαμπερή, με τις φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η ίδια είπε πολλές από τις επιτυχίες της, τόσο από το τελευταίο άλμπουμ της, «30», όσο και από προηγούμενες δουλειές της.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή διέκοψε τη συναυλία της, ενώ ερμήνευε το Skyfall, καθώς παρατήρησε ότι κάποιος από το κοινό χρειαζόταν βοήθεια και ζήτησε από τους security να σπεύσουν να βοηθήσουν. Το κοινό τη χειροκρότησε γι’ αυτήν την κίνηση και ύστερα ξεκίνησε το κομμάτι από την αρχή.

Τη δεύτερη μέρα, η Αντέλ κράτησε και την Pride Flag. Άλλωστε, η μουσικός είναι γνωστή υπέρμαχος των LGBTQI+ δικαιωμάτων και ένα από τα δημοφιλέστερα gay icons αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία. Go queen!

Getty/ Ideal Image
Getty/ Ideal Image
Getty/ Ideal Image
SHARE