Αντιγόνη Κουλουκάκου
Αντιγόνη Κουλουκάκου/Φωτογραφία: Instagram
03|05|2024 12:17
SHARE
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΥ

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η πρώτη πασχαλινή βόλτα με τον σύντροφό της και τον νεογέννητο γιο τους


Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε μετά από καιρό μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, από τον πρώτο περίπατό τους με τον γιο τους.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, γνωστή και ως, Ιουλία, από τη σειρά του Mega «Γη Της Ελιάς» διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς έφερε πρόσφατα στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Νίκο Ράικο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Bovarygr, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων: «Τώρα τελευταία έχω ηρεμήσει, με τον άντρα μου, με τα παιδιά, με την εγκυμοσύνη. Η θηλυκή μου πλευρά έχει βγει περισσότερο προς τα έξω ίσως γιατί έχω νοιώσει καλά, έχω βρει τον άνθρωπό μου, δύο παιδιά σε τρυφερή ηλικία. Μ΄αρέσει ο ρόλος της μητέρας δίπλα τους -ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, 13 και 11, που με αποδέχτηκαν».

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η οικογενειακή έξοδος με τον σύντροφό της και τον νεογέννητο γιο τους

Τώρα, μια ανάρτηση η ηθοποιός αποκάλυψε πώς περνάει το Πάσχα και όπως φαίνεται είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε σε Instagram Stroy, η ηθοποιός φαίνεται να περπατά χαμογελαστή στο πλευρό του αγαπημένου της, με εκείνον να σπρώχνει το καρότσι με τον νεογέννητο γιο τους και να τη φιλά τρυφερά στο κεφάλι.

Πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύει η Αντιγόνη Κουλουκάκου μετά από καιρό και όπως φαίνεται το Πάσχα την βρίσκει να κάνει τις πρώτες εξόδους με τον αγαπημένο της και τον νεογέννητο γιο τους.

SHARE