Τέιλορ Σουιφτ
Τέιλορ Σουιφτ/Φωτογραφία: ΑP images
BEAUTY TREND

Αντίο μαύρη μάσκαρα -Αυτό είναι το χρώμα που θα κάνει θραύση το 2024 στο μακιγιάζ


Η μπλε μάσκαρα είναι η νέα μαύρη, αναφέρουν όλοι οι διάσημοι makeup artists για το 2024.

Και πράγματι η μπλε μάσκαρα πρωταγωνιστεί στα social media με τις περισσότερες γυναίκες να την συνδυάζουν με μπλε eyeliner. Αυτή η ιδιαίτερη, μοντέρνα απόχρωση μπορεί να υποστηρίξει μόνη της, ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών. 

Μας αρέσει πάντα να ανακαλύπτουμε τις επόμενες τάσεις στο μακιγιάζ και η μπλε μάσκαρα είναι το προϊόν που θα φορέσουμε περισσότερο το 2024. Μπορεί τα natural makeup looks να εξακολουθούν να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των trends, αλλά και των προτιμήσεων μας, όμως το blue smokey eye θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο το 2024.

Αντίο μαύρη μάσκαρα -Αυτό είναι το χρώμα που θα κάνει θραύση το 2024 στο μακιγιάζ

Μερικές φορές δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα έντονο eyeliner και μία καλή δόση μάσκαρα για να τονίσουμε τα μάτια μας. Το 2024 η μπλε μάσκαρα θα πρωταγωνιστήσει στα μεγαλύτερα trends του μακιγιάζ και θα δώσει την ένταση που χρειάζεται το βλέμμα μας.

Η μάσκαρα θεωρείται το little black dress της ομορφιάς και όλα δείχνουν πως τη νέα χρονιά το μπλε χρώμα θα αντικαταστήσει με διαφορά το μαύρο. Η μπλε μάσκαρα είναι ιδιαίτερη και ταιριάζει και στα καστανά, αλλά και στα ανοιχτά μάτια.

Mόνο να θυμάστε πως οι χρωματιστές μάσκαρα στρέφουν όλη την προσοχή στις βλεφαρίδες σας και άρα αυτές δε θα πρέπει να έχουν κόμπους. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να τις χτενίζετε με ένα παλιό, καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα ώστε να αφαιρέσετε το περιττό προϊόν και τους κόμπους. Ναι, όλοι θέλουμε super μακριές βλεφαρίδες, αλλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με την ποσότητα της μάσκαρα και τις στρώσεις που θα κάνετε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μπλε είναι ένα χρώμα με προσωπικότητα, που δημιουργεί statement στο makeup look.

SHARE