Καλομοίρα
Καλομοίρα/Φωτογραφία: Ιnstagram
NEO HAIR LOOK

Αντίο ξανθά μαλλιά για την Καλομοίρα -Οι φανς ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή στο hair look


Μπορεί η Καλομοίρα τους τελευταίες μήνες να είχε υιοθετήσει τα ξανθά μαλλιά, ωστόσο αυτό ανήκει πια στο παρελθόν καθώς επέστρεψε στο καστανό.

Όπως είδαμε στο Instagram account της, στη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου της videoclip για το τραγούδι «Rolling», η ανανεωμένη Καλομοίρα, με καστανά πλέον μαλλιά, δέχτηκε την πιο όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά της.

Όσο εκείνη χόρευε κι έκανε τις κινήσεις της, οι χορεύτριες της έφεραν μια τεράστια τούρτα σε σχήμα αστεριού.

«Η ωραιότερη έκπληξη!!! Μια τεράστια τούρτα γενεθλίων! Ένα λαμπερό αστέρι!! Χθες βράδυ στο γύρισμα του νέου μου τραγουδιού Rolling 💃😍OMG I love it 🌟 Μείνετε συντονισμένοι… New song🎶 Νew look😜 Νew music video», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Καλομοίρα.

Αντίο ξανθά μαλλιά για την Καλομοίρα -Οι φανς ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή στο hair look

Με αφορμή την έκπληξη γενεθλίων που δέχτηκε η Καλομοίρα, την είδαμε στο Ιnstagram να ποζάρει με το νέο look στα μαλλιά της. Το ξανθό χρώμα αποτελεί πια παρελθόν για την τραγουδίστρια, όπως και το κοντό μήκος στα μαλλιά της.

Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή στα μαλλιά της και όλοι συμφώνησαν πως προτιμούν το καστανό χρώμα από το ξανθό. Πρόκειται για μια αλλαγή που της ταιριάζει τέλεια, ακόμη κι αν την είχαμε συνηθίσει ξανθιά.

Να σημειώσουμε πως η Καλομοίρα έκλεισε τα 39 της χρόνια. Βέβαια η εμφάνιση, το νάζι και το ταπεραμέντο της δεν προδίδουν σε καμία περίπτωση την ηλικία της.

SHARE