Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
30|12|2023 12:05
SHARE
ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ

Ο Αντονι Χόπκινς μίλησε για τον εθισμό του στο αλκοόλ -Οι ευχές του για καλή χρονιά και το συγκινητικό μήνυμα


Ο Anthony Hopkins έστειλε στους θαυμαστές του ένα γλυκό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Στο βίντεο ο ηθοποιός εύχεται μεταξύ άλλων στους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς τους φίλου χαρούμενη νέα χρονιά ωστόσο, η ημέρα που δημοσίευσε αυτό το υπέροχο στιγμιότυπο δεν ήταν τυχαία καθώς την Παρασκευή γιόρτασε 48 χρόνια νηφαλιότητας ενώ στις 31 Δεκεμβρίου θα γιορτάσει τα 86α γενέθλιά του.

«Γεια σας, Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους σας» ξεκίνησε με ενθουσιασμό ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: «Όλοι εσείς γλεντζέδες και οι πότες διασκεδάζετε. Υπέροχα! Ευτυχισμένο το νέο έτος, περάστε υπέροχα»

«Αν έχετε hangover, θυμηθείτε με. Σαν σήμερα πριν από 48 χρόνια, σταμάτησα το αλκοόλ.»

«Πήρα βοήθεια γι' αυτό και η ζωή μου άλλαξε. Δεν ζηλεύω που διασκεδάζετε εκεί έξω», δήλωσε και στη συνέχεια ενθάρρυνε άτομα που αγωνίζονται με τον εθισμό να ζητήσουν βοήθεια.

Όπως αναγράφεται και στη Daily Mail, o ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για το ταξίδι του στη νηφαλιότητα και μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο στα τέλη του περασμένου έτους, στο οποίο είχε δηλώσει «Είμαι αλκοολικός που αναρρώνει και σε εσάς εκεί έξω, ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται σε αυτήν την εποχή της ακύρωσης και του μίσους και του μη συμβιβασμού, παιδιά που εκφοβίζονται».

Η αποκάλυψη του Αντονι Χόπκινς για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Μιλώντας στους New York Times το 2020, θυμήθηκε τη στιγμή που πήρε την απόφαση να απεξαρτηθεί το 1975.

Είχε ξυπνήσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αριζόνα, αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί πώς είχε φτάσει εκεί. «Σκέφτηκα: «Λοιπόν, πρέπει να το σταματήσω αυτό γιατί είτε θα σκοτώσω κάποιον είτε τον εαυτό μου». Η ζωή μου, από εκείνη τη στιγμή, πήρε νέο νόημα».

Και το 2021, παραδέχτηκε στο Sunday Times Magazine ότι οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί τον είχαν σώσει. Αφού βίωσε ένα περιστατικό όπου ήπιε υπερβολικά πολύ, ο Χόπκινς παρακολούθησε μια συνάντηση ΑΑ. «Δεν έχω [πιει από τότε] και ούτε έχω αισθανθεί την ανάγκη να το κάνω».

«Όταν ζήτησα βοήθεια και συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν μόνος, ότι υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι σαν εμένα, όλοι οι φόβοι μου άρχισαν να διαλύονται»

SHARE