Αντύπας: Βραδινή έξοδος με τη σύζυγο του
Φωτογραφία: NDP
02|02|2024 10:20
SHARE
COUPLE NIGHT OUT

Αντύπας: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγο του -Πού πήγαν


Ο Αντύπας βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια, όμως τη σύζυγο του, Στέλλα Μαζλουμίδη, τη βλέπουμε σπάνια.

Η ίδια ήταν πάντα το στήριγμά του και η «ασπίδα» του στα επαγγελματικά, όπως εκείνος έχει πολλές φορές δηλώσει.

«Ήταν η ασπίδα μου. Την έλεγαν «κακό σκυλί», την έλεγαν «μέγαιρα», την έλεγαν «σκληρή». Γιατί ήταν μπροστά από μένα. Όμως ήταν πάντα δίκαιη. Για μένα είναι μια ηρωίδα που άντεξε όλα αυτά τα χρόνια δύσκολες καταστάσεις», έχει πει στο παρελθόν ο Αντύπας σε συνέντευξη στην Espresso.

Αλλά και σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People ο Αντύπας είχε δηλώσει για τη σύζυγό του και τον καθημερινό της ρόλο στο σπίτι: «Είναι εκείνη που κρατάει πάντα τις ισορροπίες, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Σεβόμαστε την άποψή της, πολλές φορές έχει δίκιο. Μας συγκρατεί ώστε να μην κάνουμε το λάθος. Λέει τη γνώμη της και προσπαθούμε να μην είμαστε αντιδραστικοί».

Οι δυο τους βρέθηκαν στα λαμπερά γενέθλια του Ηλία Μαροσούλη στο NOX, σε μια σπάνια βραδινή τους έξοδο. Το ζευγάρι το οποίο μετρά αρκετά χρόνια κοινής ζωής, έχει δημιουργήσει μία όμορφη και δεμένη οικογένεια για την οποία και φροντίζει συνεχώς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφία από την έξοδο του ζευγαριού:

SHARE