Μαρία Βοσκοπούλου-Άντζελα Γκεράκου
Μαρία Βοσκοπούλου-Άντζελα Γκεράκου/Φωτογραφία: NDP photo agency
31|10|2022 08:27
SHARE
ΑΝΤΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, κομψές στο θέατρο


Η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, πήγαν στο θέατρο.

Οι δύο γυναίκες περνούν αρκετό χρόνο μαζί και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστές και χαρούμενες, μάλιστα, απολαμβάνουν μαζί και τις διακοπές τους με πιο πρόσφατες εκείνες του καλοκαιριού.

Αυτή τη φορά οι διαδικτυακοί φίλοι είδαν μητέρα και κόρη στο θέατρο και η ίδια η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε φωτογραφία από το θέατρο Άνεσις, με την ηθοποιό Χρύσα Παπά.

Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, κομψές στο θέατρο

Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου είναι κομψές και χαμογελούν στην κάμερα στο πλάι της ηθοποιού, Χρύσας Παπά, της οποίας η ερμηνεία τις συγκλόνισε.

Η Άντζελα Γκερέκου, φουλ ανανεωμένη με το νέο της κούρεμα, επέλεξε ένα λευκό κομψό blazer ενώ το σέταρε με ένα μαύρο κλασικό μπλουζάκι. Όσο για την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, επέλεξε ένα άνετο τζιν, ένα λευκό t-shirt και ένα λευκό πουκάμισο.

Στη λεζάντα της φωτογραφία η Άντζελα Γκερέκου έγραψε: «Τι καλύτερο για Σάββατο βράδυ, από μια σπουδαία θεατρική παράσταση!!! Η ερμηνεία της Χρύσας Παπά συγκλονιστική!!! «Σερρά» Ενα έργο που μας ταξιδεύει στην σπαρακτική ιστορία των Ελλήνων του Πόντου... Για να μην Ξεχνάμε! Κ κυρίως οι νέες γενιές!!! Στο θέατρο Άνεσις!!»

SHARE