Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου
Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
NIGHT OUT

Η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου στον Νίκο Βέρτη -Τα βραδινά looks που έκαναν


Μια σπάνια βραδινή εμφάνιση έκανε η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ και ηθοποιός βρέθηκε στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης. Για την βραδινή της εμφάνιση η Άντζελα Γκερέκου επέλεξε ένα total black σύνολο με μπλούζα και παντελόνι. To look της ολοκλήρωσε με λευκό παλτό και μαύρη τσάντα.

Οσο για την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, επέλεξε για την έξοδό της ένα εμπριμέ μίνι φόρεμα με prints, το οποίο είναι από τα καταστήματα Βershka.

Φωτογραφία: ΑP images
Φωτογραφία: ΑP images

Η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου στον Νίκο Βέρτη

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου να κάνουν κοινές εμφανίσεις σαν φίλες και τώρα τις είδαμε να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό του NDP από την νυχτερινή τους έξοδο στον Νίκο Βέρτη.

Φωτογραφία: ΑP images

Πριν από λίγο καιρό, η Άντζελα Γκερέκου τόνισε για την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, στην εκπομπή «Στούντιο 4»: «Από πολλά χρόνια έδειχνε η Μαρία αυτή την τάση της για την υποκριτική. Τις κουβέντες τις έκανε πιο πολύ με τον μπαμπά της. Η Μαρία προσπαθεί να μην φέρνει σε πρώτο επίπεδο το επίθετο. Μπορεί να θεωρεί ο άλλος ότι το χρησιμοποιεί. Προσπαθώ να της πω ότι είναι μεγάλη κληρονομιά, δώρο Θεού. Απλά κουβαλάς αυτό που είναι συν, δεν είναι μείον. Πολλές φορές τους πνίγει αυτό το πράγμα, να παλεύουν με κάτι όμορφο που ήταν ο μπαμπάς και η μαμά τους».

Φωτογραφία: ΑP images
SHARE