Φωτογραφία: Instagram/@angela_gerekou
Φωτογραφία: Instagram/@angela_gerekou
28|02|2023 08:32
SHARE
INSTAGRAM

Η Άντζελα Γκερέκου με τη μητέρα και την κόρη της απόλαυσαν την Καθαρά Δευτέρα


Η Άντζελα Γκερέκου πέρασε την Καθαρά Δευτέρα οικογενειακά και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ και πρωταγωνίστρια της άκρως επιτυχημένης σειράς «Γη της Ελιάς», Άντζελα Γκερέκου, μοιράστηκε στα social media, ένα στιγμιότυπο από την Καθαρά Δευτέρα, όπου ποζάρει με τη μητέρα και την κόρη της σε μια υπέροχη φωτογραφία με φόντο το καταπράσινο.

Με αγαπημένα τους πρόσωπα και φυσικά με τη Μαρία Βοσκοπούλου και τη μητέρα της, Mαρία, επισκέφθηκαν την Αγία Σωτήρα Μανδρας και πέταξαν τον χαρταετό ενώ στη λεζάντα η Άντζελα Γκερέκου έγραψε για το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας.

Η Άντζελα Γκερέκου με τη μητέρα και την κόρη της απόλαυσαν την Καθαρά Δευτέρα

Όσο για το κομψό της σύνολο, όπως πάντα ντελικάτη και με στιλ, επέλεξε γήινες αποχρώσεις. Ένα καφέ δερμάτινο παντελόνι, ένα καμηλό παλτό και ένα υπέροχο φουλάρι με λεοπάρ print. H μητέρα της και η κόρη της πάλι, επέλεξαν άνετα casual looks.

Στη λεζάντα της η Άντζελα Γκερέκου έγραψε: «Καθαρά Δευτέρα η πρώτη ημέρα της Μεγάλης σαρακοστής. Χαρταετοί. Κόκκινοι, πράσινοι, κίτρινοι , γαλάζιοι, χάρτινοι αετοί με μακριές ουρές, πετούν επάνω από την πόλη.Το ταξίδι του χαρταετού στο χρόνο άρχισε από τις χώρες της Ανατολής, και μάλλον όπως λέγεται από την Κίνα. Στην Ελλάδα οι πρώτοι χαρταετοί εμφανίζονται γύρω στο 400 π.Χ. Στην ελληνική χριστιανική παράδοση το πέταγμα του χαρταετού γίνεται την Καθαρά Δευτέρα και συμβολίζει το ανθρώπινο πνεύμα που είναι πλασμένο να πετάει στα ουράνια και έτσι με την ανύψωση του χαρταετού στον ουρανό το ανθρώπινο πνεύμα έρχεται πιο κοντά στον Θεό...καλή ανύψωση λοιπόν...! Καλή Σαρακοστή»





SHARE