Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
28|03|2023 11:12
SHARE
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ

Αντζελίνα Τζολί: Ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της είναι δισεκατομμυριούχος και γοητευτικός


H Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε πρόσφατα με τον νέο φημολογούμενο σύντροφό της και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με τη νέα αυτή εξέλιξη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αντζελίνα Τζολί εθεάθη σε εστιατόριο με τον David Mayer de Rothschild, έναν γοητευτικό 44χρονο Βρετανό επιχειρηματία.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε μαζί στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, την Πέμπτη, και το μεσημεριανό τους δείπνο διήρκησε περισσότερες από 3 ώρες, γεγονός που πυροδοτεί τις εικασίες των θαυμαστών της Αντζελίνα Τζολί.

Αντζελίνα Τζολί: Ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της

Αν και οι φήμες περί σχέσης δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, φαίνεται πως η 47χρονη σταρ και ο 44χρονος επιχειρηματίας έχουν πολλά περισσότερα να τους συνδέουν από όσα θα περίμενε κανείς.

David Mayer de Rothschild , Φωτογραφία: Getty Images

Ο David Mayer de Rothschild είναι κληρονόμος μιας από τις πλέον πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου, είναι ακτιβιστής και ευαισθητοποιημένος σε ό,τι αφορά ζητήματα περιβάλλοντος.

Είναι κληρονόμος της οικογένειας τραπεζιτών Rothschild και εκτός από τις σπουδές και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες λατρεύει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του ταξιδεύοντας.

Διατηρεί ένα προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο προσπαθεί να ενημερώσει το κοινό του για την κλιματική αλλαγή ενώ δεν φαίνεται να αφήνει εκτεθειμένη την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γοητευτικός David γεννήθηκε στο Λονδίνο και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έχει πραγματοποιήσει σπουδές πάνω στις Πολιτικές Επιστήμες, στο Πανεπιστήμιο Oxford Brookes. Έχει σποπυδάσει επίσης Φυσική Ιατρική στο κολέγιο Naturopathic Medicine στο Λονδίνο.

SHARE