Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Photo: Instagram @ilianapapageorgiou
05|04|2022 10:40
SHARE
ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εύστοχη απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν την αποκάλεσαν «απαίσια»


Μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media όπου τη βλέπουμε με μαγιό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να απαντήσει αφοπλιστικά σε ένα αρνητικό σχόλιο fan.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με κατάξανθα μαλλιά, κάτι φυσικά που έφερε πολλά σχόλια, θετικά και αρνητικά.

Φορώντας ένα σέξι μπικίνι, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, κανένας όμως δεν στάθηκε στο καλλίγραμμο κορμί της, αλλά σχολίασαν τα κατάξανθα μαλλιά της. Παρόλα αυτά αξίζει σε αυτό το σημείο να πούμε πως το post της συγκέντρωσε σχεδόν 45χιλιάδες likes.

Οι θαυμαστές έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν την αλλαγή στα μαλλιά της και βεβαίως υπήρχαν και εκείνοι που θεώρησαν καλή ιδέα να γράψουν ένα προσβλητικό σχόλιο -καθώς με την ανωνυμία που προσφέρει μια οθόνη, κάποιοι νομίζουν ότι επιτρέπονται όλα, ακόμα και οι κακίες.

Συγκεκριμένα, μια ακόλουθος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έγραψε στα σχόλια «απέσια» και εκείνη, δεν κρατήθηκε.

Της απάντησε «με το γάντι» και αμέσως μετά έκανε screenshot την απάντηση και τη δημοσίευσε στα Instagram stories της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν στάθηκε τόσο στο αρνητικό σχόλιο, αλλά στην ορθογραφία της λέξης, δίνοντας όμως έτσι την καλύτερη απάντηση, χωρίς υπερβολές. To the point.

Δείτε εδώ τι έγραψε:

Instagram/ @ilianapapageorgiou
SHARE