Απόστολος Καμιτσάκης
Φωτογραφία: Απόστολος Καμιτσάκης
08|02|2021 13:45
SHARE
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΜΙΤΣΑΚΗΣ

Απόστολος Καμιτσάκης: «Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυτοϊκανοποιηθώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία»


Συνέντευξη στο Πρωινό και την Φαίη Σκορδά έδωσε ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης, αποκαλύπτοντας τη δική του εμπειρία με γνωστό σκηνοθέτη.

Τι αποκάλυψε στην κάμερα

«Έζησα κι εγώ ανάλογο περιστατικό. Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, νομίζω έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα, στην ακρόαση -μας έλεγε- για το έργο «Φρανκεστάϊν». Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό… Την τραβούσε από τα μαλλιά…

Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και μετά με κάποιο τρόπο -έμμεσο- ζητούσε να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία, λέγοντας τον μονόλογο, μία συνθήκη η οποία δεν έστεκε πουθενά. Στα καλά καθούμενα να μυ ζητάνε κάτι τέτοιο, δεν έβγαζε νόημα…

Άκουσα το ζητούμενο, δεν του έδωσα σημασία, δε με ανάγκασε σώνει και ντε να βγάλω, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή. Παίρνεις μιας απόφαση και λες “Δεν θα το κάνω” τέλος. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Έτυχε να με πάρει κάποιο τηλέφωνο μετά από πολύ καιρό να μιλήσουμε για δουλειά. Πήγα στον καφέ. Συνέχισα να ακούω πράγματα που δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα ο καφές. Αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρω αν ήθελε να δουλέψει ή αν ήθελε κάτι άλλο. Όλο αυτό ήταν η παγίδα να το πω; Το δύσκολο κομμάτι είναι πώς βγαίνεις και το λες. Εγώ δεν βίωσα κάτι τόσο σοβαρό όσο τα άλλα παιδιά. Είναι ακόμα πιο δύσκολο γι’ αυτούς να βγουν και να το πουν», κατέληξε ο ηθοποιός.

SHARE