Αργύρης Πανταζάρας βίντεο κατά της βίας
Στιγμιότυπο από το βίντεο
04|02|2021 09:55
SHARE
ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Αργύρης Πανταζαρας: Γρονθοκοπηθεί τον εαυτό του σε ένα συγκλονιστικό βίντεο κατά της βίας


Ο Αργύρης Πανταζάρας δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο για την εξάλειψη κάθε είδους βίας.

Ο Αργύρης Πανταζάρας σε κάθε ευκαιρία εκφράζει πόσο σημαντικό είναι να εξαλειφτεί η βία σε όλες τις μορφές της και σε κάθε επαγγελματικό τομέα.

Ο ηθοποιός που ξεχώρισε με το υποκριτικό του ταλέντο πρώτα στο «Κόκκινο Ποτάμι και ύστερα στις «Άγριες Μέλισσες» στον ρόλο του Τάκη Δοξαρά, θύμησε στους followers του ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο συμμετείχε το 2018, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα κατά της βίας.

Στο βίντεο, βλέπουμε τον Αργύρη Πανταζάρα να χτυπάει τον εαυτό του, μια συμβολική κίνηση κατά της βίας. «Ψυχική, σωματική, σεξιστική, ρατσιστική, να εξαλειφθεί η βία και η κακοποίηση των ψυχών τώρα» έγραψε κάτω από το βίντεο ο Αργύρης Πανταζάρας.

A GOOD REASON | TEASER PUNCH from Argyrios Pandazaras on Vimeo.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο Bovary.gr είπε ότι η οικογένειά του τού έδωσε τις σωστές βάσεις, τις οποίες ωστόσο ο ίδιος καλλιέργεισαι μεγαλώνοντας:

Τις πρώτες βάσεις τις πήρα από την οικογένειά μου και ήταν γόνιμες. Αλλά από μια στιγμή κι έπειτα αποφασίζεις ο ίδιος τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσεις να καλλιεργείσαι. Ισως εγώ έχω επιλέξει έναν τρόπο να τρέφομαι και να τρέφω τους ανθρώπους γύρω μου που μου εμπνέουν το αίσθημα της ελευθερίας, της ευθύνης και της γενναιοδωρίας. Κι αυτά είναι τα συστατικά που με κρατούν όρθιο. Θέλει καλούς ανθρώπους γύρω σου.

Όσο δεν κάνω εκπτώσεις στους ανθρώπους και στις δουλειές άλλο τόσο δεν κάνω εκπτώσεις και στην ζωή. Το ένα τροφοδοτεί το άλλο, με υγεία. Πιστεύω σε ένα θέατρο από υγιείς ανθρώπους. Σε μια εποχή που όλα νοσούν, η υγεία είναι επανάσταση, η ψυχική υγεία είναι επανάσταση».

SHARE