Ο Αρης Σερβετάλης και η Εφη Μπίρμπα στην Επίδαυρο
Αρης Σερβετάλης, Εφη Μπίρμπα
25|07|2023 14:10
SHARE
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ

Άρης Σερβετάλης: Στην Επίδαυρο με τη σύζυγό του, Εφη Μπίρμπα


Μια θεατρική έξοδο έκανε ο Αρης Σερβετάλης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Εφη Μπίρμπα.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP τους απαθανάτισε στην Επίδαυρο στην πολυσυζητημένη παράσταση «Μήδεια». Η Εφη Μπίρμπα με φόρεμα καπαρντίνα και ο Αρης Σερβετάλης με βερμούδα επέλεξαν ένα εκκεντρικό ντύσιμό με κοινό στιλιστικό τις ψηλές κάλτσες, παρά τον καύσωνα. Μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν και στα παρασκήνια για να συγχραρούν τους συναδέλφους τους.

Η Εφη Μπίρμπα, που είναι εικαστικός και σκηνοθέτις και ο Αρης Σερβετάλης παντρεύτηκαν το 2009. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, ωστόσο είναι χαμηλών τόνων και επιλέγουν μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Γνωριστήκαμε σε ένα καφέ που δούλευε η Έφη. Μπαίνοντας μέσα συνέβη αυτό που λες «ζαυλαμάς» και για τους δύο», έχει δηλώσει ο Άρης Σερβετάλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Κυψέλη. Αναφερόμενοι στην καθημερινότητά τους, το ζευγάρι στην ίδια συνέντευξη είχε πει: «Όλη η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας, περνάς δύσκολες στιγμές και περνάς και όμορφες στιγμές. Σε ένα αγώνισμα δεν είναι όλα όμορφα, περνάς την επίπονη διαδικασία της προπόνησης, υπάρχει η ήττα, δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, τραυματισμοί, αλλά έρχονται και τα στεφάνια».

Δείτε τον Αρη Σερβετάλη και την Εφη Μπίρμπα στην Επίδαυρο:

SHARE