Φωτογραφία: Instagram/@asibiliou
Φωτογραφία: Instagram/@asibiliou
18|05|2024 12:23
SHARE
ΑΣΗ ΜΠΙΛΙΟΥ

Μια διαφορετική Άση Μπήλιου -Η απροσδόκητη εμφάνιση με φούξια τουαλέτα


H Αση Μπίλιου είναι πλήρως ανανεωμένη τους τελευταίους μήνες και μόλις δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με ένα φόρεμα στο πιο απροσδόκητο χρώμα.

H γνωστή αστρολόγος διατηρεί ένα πολύ ανανεωμένο προφίλ στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά με τους followers της αστρολογικές συμβουλές και δύσκολες όψεις, ενώ δημοσιεύει και στιγμιότυπα από την εκπομπή Star Syster και Breakfast@Star.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φορά ένα εντυπωσιακό φούξια maxi φόρεμα, με φαρδιά ζώνη και κοντό μανίκι.

Η Άση Μπήλιου με φούξια τουαλέτα, πλήρως ανανεωμένη

Πρόκειται για ένα φόρεμα του brand Theom Design, του Κύπριου σχεδιαστή Μενέλαο Θεοδοσιάδη και όπως έγραψε και η ίδια στη λεζάντα του post της «ίσως να είναι και πρώτη φορά στη ζωή μου που φοράω τόσο χρώμα αφού δύσκολα αποχωρίζομαι το μαύρο ειδικά σε φόρεμα. Και τελικά μήπως το μαύρο κόβει η αγαπημένη μας ατάκα είναι μύθος;»

Άφησε τα μαλλιά της ίδια και ελεύθερα να πέσουν στους ώμους της ενώ φόρεσε εκκεντρικά μεγάλα σκουλαρίκια για να απογειώσει το look.

Η Άση Μπίλιου έχει χάσει πολλά κιλά, με τη διαφορά στην εμφάνισή της να είναι εμφανής.

Η ίδια δημοσιεύει συχνά στo Ιnstagram φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους να της επισημαίνουν πόσο ανανεωμένη δείχνει.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η γνωστή αστρολόγος είχε εξομολογηθεί πως τα τελευταία χρόνια κάνει συστηματικά pilates και πηγαίνει κολυμβητήριο.

SHARE