Η Ασλεϊ Γκράχαμ με ολόσωμο μαύρο μαγιό και ραγάδες
Φωτογραφία: Swimsuit for All
31|07|2020 09:33
SHARE
THIS IS HER TRUE SELF

Χωρίς ρετούς -Η Ασλεϊ Γκράχαμ δεν κρύβει τις ραγάδες της και φωτογραφίζεται με μαγιό σε νέα καμπάνια


Η Άσλεϊ Γκράχαμ φωτογραφήθηκε για τη νέα σειρά μαγιό που σχεδίασε, χωρίς να χρησιμοποιήσει ρετούς και χωρίς να κρύψει τις ραγάδες της.

Χαρούμενη μαμά, διάσημο μοντέλο και μια από τις γυναίκες με τη δυνατότερη φωνή σε ζητήματα που αφορούν το body positivity, η Ασλει Γκράχαμ προωθεί ένα υγιές πρότυπο που θέλει κάθε άνθρωπο να αγαπά το σώμα του και να το φροντίζει. Η ίδια, πριν από έξι μήνες γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της, Τζάστιν Έρβιν.

Η ίδια φωτογραφήθηκε για την καμπάνια της νέας σειράς μαγιό που σχεδίασε για το brand Swimsuits for All, δείχνοντας περήφανη τις ραγάδες της και το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη. Μιλώντας στο αμερικανικό People, χωρίς να κάνει κανένα ρετούς. «Πάντα με ρωτάνε, τι θες να επεξεργαστούμε και τι θες να αφαιρέσουμε. Και αυτή τη φορά τους είπα “τίποτα”. Θέλω όλοι να με δουν όπως ακριβώς είμαι, γιατί όλοι έχουν τη δική τους ιστορία».

Η Ασλεϊ Γκράχαμ εμπιστεύτηκε τον σύζυγό της για τη φωτογράφιση της καμπάνιας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εξοχικό τους στη Νεμπράσκα, όπου περνούν την καραντίνα οικογενειακώς. Το διάσημο μοντέλο μίλησε για το σώμα της και πώς διαμορφώθηκε ύστερα από τον τοκετό. «Έχω περισσότερο βάρος, έχω ραγάδες και στην αρχή έπρεπε να κάνω αρκετές συζητήσεις με τον εαυτό μου, λέγοντάς του “Οκ, νέο σώμα, νέα νοοτροπία”. Ύστερα από αυτήν τη φωτογράφιση, ωστόσο, ένιωσα περισσότερο αυτοπεποίθηση γιατί είπα “Ναι. Είμαι ωραία. Νιώθω ωραία. Αυτό είναι το νέο μου σώμα μαμάς!».

Τα κομψά και στιλάτα μαγιό που σχεδίασε η Ασλεϊ Γκράχαμ είναι για κάθε σωματότυπο, γεμάτα ζωηρά χρώματα και όμορφα μοτίβα.

Η Ασλεϊ Γκράχαμ φωτογραφίζεται
Instagram/ @ashleygraham

Η όμορφη μαμά είπε ότι κάθε μαγιό που σχεδιάζει θα το φορούσε και η ίδια στην παραλία, ενώ στόχος της είναι η γυναίκα που θα το φορά να νιώθει παράλληλα άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η Άσλεϊ Γράχαμ με μαγιό χωρίς ρετούς
Swimsuit for All
SHARE