Φωτογραφία: Instagram/@ashleygraham
Φωτογραφία: Instagram/@ashleygraham
ΑΣΛΕΪ ΓΚΡΑΧΑΜ

You go girl: Η Ασλεϊ Γκράχαμ «σπάει» τα ταμπού και δείχνει το σώμα της χωρίς φίλτρα και ρετούς


Η Ασλεϊ Γκράχαμ «σπάει» τα στερεότυπα του «τέλειου» και αποδεικνύει πως το sexiness, η γοητεία και η θηλυκότητα δεν επιδέχονται ταμπέλες, δεν περιορίζονται.

Το διάσημο plus size model, Ασλεϊ Γκράχαμ, έχει γίνει μέσα από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram η φωνή πολλών γυναικών που δεν θέλουν να μπουν σε καλούπια που έχουν επιβάλλει τα media και οι παρωχημένες αντιλήψεις, ενώ με τον μοναδικό της τρόπο, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα και το ταμπεραμέντο της σπάει τα ταμπού και κλείνει μια για πάντα την πόρτα στο body shaming.

Αυτή τη φορά, η Ασλεϊ Γκράχαμ επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει γυμνή, κρατώντας με το χέρι της την κοιλιά της, δείχνοντας το κορμί της έτσι ακριβώς όπως είναι. Χωρίς φίλτρα, χωρίς λάμψη και ρετούς.

Η Ασλεϊ Γκράχαμ είναι μητέρα τριών παιδιών -έφερε στον κόσμο πριν από περίπου έναν χρόνο τα δίδυμα αγόρια της, τον Malchi και τον Roman. Όπως λέει η ίδια, τα παιδιά της τής θυμίζουν πως μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Μετά τη γέννησή των διδύμων της προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση, στην οποία φαίνεται να θηλάζει τα νεογέννητα μωρά της, μια φωτογραφία που έδωσε δύναμη στις διαδικτυακές της φίλες, που έβλεπαν τα σώματά τους να αλλάζουν μετά από την εγκυμοσύνη και τη γέννα.

Πολλές γυναίκες followers σχολίασαν τη φωτογραφία της Ασλεϊ και είναι αλήθεια πως, το γυναικείο σώμα ποτέ δεν φαίνονταν πιο αληθινό.

SHARE