10 χρόνια γάμου για Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ: Μια σχέση που ξεκίνησε στην οθόνη και κατέληξε σε αληθινό happy end
Από τη φιλία στο «That '70s Show» στον γάμο και την οικογένεια. Το φετινό καλοκαίρι ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις συμπληρώνουν δέκα χρόνια παντρεμένοι.
Η σχέση του Άστον Κούτσερ και της Μίλα Κούνις θα μπορούσε να ήταν βγαλμένη από κάποιο τηλεοπτικό σενάριο. Άλλωστε, πόσο συχνά συναντάς τον μελλοντικό σου σύζυγο στα 14 σου; Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη στη Μίλα Κούνις όταν, έφηβη ακόμα, γνώρισε τον Άστον Κούτσερ στα γυρίσματα του «That ‘70s Show». Εκείνος 20, εκείνη μαθήτρια. Εκείνος ο «cool» γείτονας, εκείνη η «κακομαθημένη» της σειράς - ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που κανείς τότε δεν περίμενε πως θα γίνει... οικογένεια! Μάλιστα, το πρώτο της τηλεοπτικό φιλί η ηθοποιός το έδωσε στον Άστον Κούτσερ που πολλά χρόνια αργότερα θα γινόταν ο σύζυγος της και πατέρας των δύο παιδιών της.
Ας πάρουμε την ιστορία αγάπης του ζευγαριού από την αρχή. Δηλαδή από τα τηλεοπτικά πλατό που το σενάριο τους ήθελε ζευγάρι. Ωστόσο, το ίδιο σενάριο ακολούθησαν και στη ζωή τους με τους δυο τους το φετινό καλοκαίρι να συμπληρώνουν δέκα χρόνια γάμου.
Ο γάμος του Άστον Κούτσερ και της Μίλα Κούνις δεν είναι ένα παραμύθι τύπου Χόλιγουντ. Είναι μια αληθινή ιστορία δύο ανθρώπων που μεγάλωσαν, έζησαν, χώρισαν, ωρίμασαν και τελικά... συναντήθηκαν ξανά την κατάλληλη στιγμή. Μια ιστορία που αποδεικνύει πως ο αληθινός έρωτας, μερικές φορές, θέλει απλότητα και μια γερή δόση φιλίας.
Πρόσφατα, ένα βιντεάκι από συναυλία συνέλαβε το ζευγάρι να χορεύει μαζί περνώντας ο ένας όμορφα με την παρέα του άλλου τραγουδώντας και γελώντας. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν αναφέρει, σε συνεντεύξεις τους, ότι τους κρατάνε μαζί και ευτυχισμένους.

Μια φιλία που ξεκίνησε από τα 90s
Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις γνωρίστηκαν το 1998 στα γυρίσματα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς That '70s Show, όπου υποδύονταν ένα εφηβικό ζευγάρι. Τότε, εκείνος ήταν 20 ετών και εκείνη μόλις 14. Η σχέση τους εκτός πλατό ήταν καθαρά φιλική και παρέμεινε έτσι για πολλά χρόνια.
Η φιλία που έγινε έρωτας
Περισσότερο από μια δεκαετία μετά το τέλος της σειράς, και ενώ και οι δύο είχαν περάσει από σοβαρές σχέσεις, ο Άστον Κούτσερ παντρεμένος με την Ντέμι Μουρ και η Μίλα σε μακροχρόνια σχέση με τον Μακόλεϊ Κάλκιν, ξαναβρέθηκαν το 2012 και αυτή τη φορά, η σπίθα άναψε.
Αρχικά ξεκίνησαν μια ανεπίσημη σχέση, χωρίς δεσμεύσεις, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησαν πως τα συναισθήματά τους ήταν πολύ βαθύτερα.

Ο μυστικός γάμος
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2015, σε μια ιδιωτική τελετή στην Καλιφόρνια. Οι λεπτομέρειες ήταν ελάχιστες και κρατήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως άλλωστε και η σχέση τους γενικότερα. Το ζευγάρι αποφεύγει να εκθέτει την οικογενειακή του ζωή και δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις όταν θέλει να προωθήσει τη δουλειά του.
Η τελετή έγινε σε φάρμα κοντά στο Παροφόιλντ της Καλιφόρνια, με λίγους καλεσμένους, ανάμεσά τους στενοί φίλοι και συγγενείς. Η κόρη τους Γουάιατ, που είχε γεννηθεί το 2014, ήταν παρούσα στον όμορφο σεμνό γάμο των γονιών της.

«Ο γάμος μας ήταν δικός μας. Ήταν ήσυχος και γεμάτος αγάπη», έχει αναφέρει παλαιότερα ο ηθοποιός σε συνέντευξη του χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Δύο παιδιά και μια απλή ζωή
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά: την Γουάιατ Ιζαμπέλ, που γεννήθηκε το 2014 και τον Ντμίτρι Πορτγουάιν, που γεννήθηκε το 2016. Παρά τη διασημότητα τους, προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους όσο πιο φυσιολογικά γίνεται και φυσικά μακριά από τη δημοσιότητα.

Είναι γνωστοί για τις αυστηρές αρχές τους: αποφεύγουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών, δεν τους κάνουν ακριβά δώρα, και έχουν δηλώσει πως δε σκοπεύουν να τους αφήσουν κληρονομιά, ώστε να μάθουν να δουλεύουν μόνοι τους.
Πριν λίγα χρόνια το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί στο σπίτι που, μια πανάκριβη έπαυλη που μοιάζει σαν αγροκατοικία επιλέγοντας το ξύλο και το φυσικό φως.

Όσο για τα μυστικά της πολύχρονης σχέσης τους; «Η βάση μας είναι η φιλία. Πάντα εμπιστευόμουν τον Άστον. Πάντα με έκανε να γελάω και να νιώθω ασφαλής» έχει αναφέρει η Μίλα Κούνις σε συνέντευξη της.
«Είναι η καλύτερή μου φίλη, η γυναίκα μου, η μητέρα των παιδιών μου και ο λόγος που ξυπνάω με χαμόγελο», έχει συμπληρώνει ο Άστον Κούτσερ.