αστυνομικός υιοθέτησε κοριτσάκι
Φωτογραφία: Brian Zach
24|12|2020 14:00
SHARE
ΙΣΤΟΡΙΑ

Η συγκλονιστική ιστορία του αστυνομικού που υιοθέτησε ένα κακοποιημένο κοριτσάκι


Ένα αστυνομικός από την Αριζόνα έσωσε ένα κακοποιημένο κοριτσάκι και αποφάσισε να το υιοθετήσει.

Ο Μπράιαν Ζακ ήταν ο αστυνομικός που το 2018 έσπευσε στο σπίτι όπου έμενε η μικρή Κέιλα. Οι κηδεμόνες της την κακοποιούσαν και βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα. Ο ίδιος παρηγόρησε τη μικρούλα όσο περίμεναν για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. «Ζωγραφίσαμε, φάγαμε, κράτησε το χέρι, ήταν τόσο χαριτωμένη.

Ύστερα, τη μετέφεραν στο νοσοκομείο» είπε στην εκπομπή Good Morning America. «Το ένα μάτι της ήταν πρησμένο και είδα ξεραμένο αίμα στα αυτιά της, είχα μώλωπες στο πρόσωπο. Αλλά παρέμενε ένα χαρούμενο δίχρονο» πρόσθεσε.

Όταν ο Μπράιν επέστρεψε στο σπίτι είπε την ιστορία στη σύζυγό του, Σιέρα, με την οποία είχαν ήδη δύο παιδιά, και της εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει μαζί τους το κοριτσάκι. Η κοινωνική υπηρεσία δεν μπορούσε να βρει κάποιον άμεσο συγγενή για την Κέιλα, οπότε το ζευγάρι προσφέρθηκε να τη φιλοξενήσει.

«Ήρθε με ένα παγούρι και μια τσάντα ρούχα που της πήγαιναν μικρά. Τίποτα άλλο. Τη δεύτερη μέρα ξεκίνησε να φωνάζει τη σύζυγό μου “μαμά” και “μαμάκα”. Εμένα με φώναζε “τύπο” για μια-δυο βδομάδες και όταν ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό έμαθε ποιος είναι ο “μπαμπάς”. Περνούσε η κάθε εβδομάδα χωρίς να ξέρουμε αν θα γυρνούσε στους βιολογικούς της γονείς ή πόσο καιρό θα έμενε ακόμα μαζί μας. Στόχος μας ήταν να την αγαπάμε και να τη φροντίζουμε, για όσο μπορούσαμε».

Τελικά, 30 μήνες αργότερα, τον περασμένο Αύγουστο, βγήκε η απόφαση: ο Μπράιαν και η Σιέρα έγιναν επίσημα οι γονείς της Κέιλα.

αστυνομικός υιοθέτησε κοριτσάκι
Brian Zach
αστυνομικός υιοθέτησε κοριτσάκι
Brian Zach

Ο μπαμπάς της λέει ότι της αρέσει το σχολείο, τα ζώα, ο χορός και να δημιουργεί σενάρια με τη φαντασία της. «Είναι τόσο κωμική, με φοβερή προσωπικότητα» προσθέτει ο περήφανος μπαμπάς.

SHARE