Η Αθηνά Οικονομάκου με ψηλόμεσο μπικίνι σε φλοραλ γαλάζιο print
Φωτοπγραφία: Instagram/@athinao1konomakou
28|04|2024 13:40
SHARE
ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Αθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή στο Instagram προφίλ της μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο


Πριν από μερικές μέρες η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έβγαλαν κοινή ανακοίνωση, στην οποία ανακοίνωσαν τη λύση του γάμου τους. Μεταξύ άλλων, ανέφεραν: «Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή».

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και συχνά μοιράζεται συχνές από την καθημερινότητά της με τους πάνω από ένα εκατομμύριο followers. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η ίδια προχώρησε σε μια αλλαγή στο βιογραφικό του προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου, αποφασίζοντας να αλλάξει σελίδα στη ζωή της, διέγραψε το status όπου έγραφε πώς ήταν σύζυγος του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Δείτε την αλλαγή στο προφίλ της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον χωρισμό της:

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν το 2013 στη Μύκονο και έγιναν ζευγάρι. Μετά από τέσσερα χρόνια έκαναν τον πολιτικό τους γάμο στο Γύθειο και ένα χρόνο αργότερα, στις 6/10/2018 το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιένα.

SHARE