Η Αθηνά Οικονομάκου με σακάκι
Φωτογραφία: Instagram/ @athinao1konomakou
07|03|2021 10:39
SHARE
HAPPY BIRTHDAY

Γενέθλια για την εγκυμονούσα Αθηνά Οικονομάκου -Με αέρινο, φλοράλ τοπ λάμπει από ευτυχία


Η Αθηνά Οικονομάκου είχε γενέθλια και οι ευχές από τους followers έπεσαν βροχή.

Για τα φετινά γενέθλιά της, η Αθηνά Οικονομάκου δε θα μπορούσε να είχε ζητήσει καλύτερο δώρο. Πριν από λίγες, η ηθοποιός και influencer ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πρώτα με πολιτικό γάμο στο Γύθειο και ύστερα με θρησκευτικό στη Μύκονο. Στις 14 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος και τώρα περιμένουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Δημοσιεύοντας στο προφίλ της, το οποίο συγκεντρώνει πάνω από 1 εκατομμύριο followers, δύο φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της, οι ευχές έπεσαν βροχή, ενώ τα like έφτασαν σχεδόν τα 70 χιλιάδες!

Φυσικά, η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλια στο σπίτι μόνο με την οικογένειά της. Ωστόσο, στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση, υποσχέθηκε ότι, κορωνοϊού επιτρέποντος, του χρόνου θα κάνει το μεγαλύτερο πάρτι γενεθλίων που έχει κάνει μέχρι σήμερα!

«What a wonderful day. Πέρυσι τέτοια μέρα, στα γενέθλια μου πάλι, ήταν η τελευταία έξοδος πριν την έναρξη της καραντίνας..υπόσχομαι του χρόνου τέτοια μέρα αν οι συνθήκες, που το εύχομαι, μας το επιτρέπουν να κάνω το μεγαλύτερο birthday party ever. Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους υγεία και υπομονή».

Η ίδια χώρισε τα κεράκια της σε τρεις τούρτες και φόρεσε το πιο ρομαντικό φλοράλ τοπ ever, το οποίο ενσαρκώνει όλη τη φινέτσα της άνοιξης.

Αθηνά Οικονομάκου με τούρτα στα γενέθλιά της
Instagram/ @athinao1konomakou
SHARE