Αθηνά Τσιλύρα-Άννα Μενενάκου
Αθηνά Τσιλύρα-Άννα Μενενάκου/Φωτογραφία: ΝDP photo agency
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Η Αθηνά Τσιλύρα σε μια σπάνια εμφάνιση στο θέατρο -Η φωτογραφία της με την Άννα Μενενάκου


Η Αθηνά Τσιλύρα έκανε μία σπάνια εμφάνιση στο θέατρο.

Η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου παρακολούθησε τη γενική πρόβα της παράστασης «Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons», στην οποία πρωταγωνιστούν η Άννα Μενενάκου και ο Παναγιώτης Γαβρέλας.

Η Αθηνά Τσιλύρα μετά από ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια «Έτερος Εγώ» και αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στις «17 Κλωστές» της Cosmote TV με την υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια και πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο, πλαισιωμένο από ένα all star cast.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP την εντόπισε στην γενική πρόβα της παράστασης «Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και η Αθηνά Τσιλύρα πόζαρε χαμογελαστή με την πρωταγωνίστρια, Άννα Μενενάκου.

Η Αθηνά Τσιλύρα σε μια σπάνια εμφάνιση στο θέατρο

Η Αθηνά Τσιλύρα και ο Σπύρος Παπαδόπουλος γνωρίστηκαν σε μια παράσταση και το φλερτ εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας το 1987, ενώ απέκτησαν έναν γιο.  Ωστόσο, μετά από 25 χρόνια οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να χωρίσουν με συναινετικό διαζύγιο. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα «R» η Αθηνά Τσιλύρα είχε τονίσει ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν και είναι πάντα στο πλευρό της.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει μιλήσει στο Bovary.gr και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή: «Η οικογένεια δεν μου ταιριάζει. Οταν ήμουν οικογενειάρχης όμως ήμουν δακτυλοδεικτούμενος. Και το έκανα γιατί είμαι άνθρωπος του καθήκοντος. Σκέφτομαι πολύ, είμαι ενοχικός. Με τον γιο μου έχω μια καλή σχέση. Πιο πολύ εμείς δυσκολευτήκαμε, η Αθηνά (σ.σ. Τσιλύρα, πρώην σύζυγός του και μάνα του γιου του) κι εγώ, σε σχέση με τη δουλειά μας, παρά εκείνος. Μας έσωσε και το επώνυμο, αλλά κάναμε πολλή δουλειά, σε λεπτομέρειες. Δεν έλεγα ποτέ πάω στο γύρισμα, έλεγα πάω στην δουλειά. Σχεδόν δεν ήξερε τι δουλειά κάνω, ούτε τηλεόραση βλέπαμε. Μια φορά με είδε στον «Εκατομμυριούχο» και νόμιζε ότι αυτή είναι η δουλειά μου».





SHARE