Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
03|11|2022 08:53
SHARE
ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του, Γεωργία Κρασσά, με ασορτί outfits στο θέατρο -Stylish couple


Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά, στο θέατρο.

Η πολυσυζητημένη παράσταση «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» του Άρθουρ Μίλερ σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, εντυπωσίασε στην επίσημη πρεμιέρα της στο Θέατρο Βρετάνια.

Πλήθος ηθοποιών παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης και μάλιστα μέσα σε αυτούς ήταν και ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά.

Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και μάλιστα η κάμερα τους «έπιασε» και σε μία τρυφερή στιγμή, όπου ο ηθοποιός κοιτά την αγαπημένη του και λιώνει.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη γυναίκα του με ασορτί outfits στο θέατρο

Το ζευγάρι παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» με πρωταγωνιστές τους Άκη Σακελλαρίου και Ρένια Λουιζίδου ενώ ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε δίπλα -δίπλα.

Ορφέας Αυγουστίδης και Γεωργία Κρασσά διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Ο μοναχογιός τους μεγαλώνει και σκορπίζει τα χαμόγελα στην οικογένεια, ενώ και η πορεία του ηθοποιού στη σειρά του Alpha «Σασμός» είναι άκρως επιτυχημένη.

Τώρα, ο φωτογραφικός φακός τους «έπιασε» να ποζάρουν στο Θέατρο και μάλιστα για την έξοδό τους αυτή επέλεξαν ασορτί looks.

Και οι δύο επέλεξαν από ένα λευκό top και το συνδύασαν με μαύρο παντελόνι. Η Γεωργία Κρασσά επέλεξε ένα λευκό top με μαύρο τζιν παντελόνι ενώ ο ηθοποιός φόρεσε ένα υφασμάτινο παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE