Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν
Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν/Φωτογραφία: cottonbro studio/Pexels
ΖΩΔΙΑ 2023

Αυτά τα 3 ζώδια θα πάρουν διαζύγιο το 2023


Το νέο έτος πλησιάζει και η αστρολογία έχει ήδη ανακοινώσει τα τρία ζώδια που θα πάρουν διαζύγιο το 2023.

Ενας χωρισμός συνήθως δεν έρχεται έτσι ξαφνικά. Προφανώς τα προβλήματα και οι εντάσεις υπάρχουν ήδη σε μια σχέση που οδηγούν σε μια κλιμάκωση και έτσι έρχεται η απόφαση του χωρισμού. Το 2023 τρία ζώδια θα δώσουν τέλος στον γάμο τους και θα απευθυνθούν σε δικηγόρο για την διαδικασία του διαζυγίου.

Αυτά τα τρία ζώδια θα πάρουν την μεγάλη απόφαση να πάρουν διαζύγιο και να βρουν την ηρεμία και την ευτυχία που αναζητούν. Ας δούμε ποια είναι:

Αυτά τα 3 ζώδια θα πάρουν διαζύγιο το 2023

Λέων

Ο Κρόνος βρίσκεται απέναντι σου από τον Δεκέμβριο και επηρεάζει έναν τομέα ιδιαίτερα σημαντικό, το κομμάτι των σχέσεων. Το μεγάλο ξεκαθάρισμα που αφορά τον γάμο σου θα διαρκέσει μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και πολλοί Λέοντες θα πάρουν την μεγάλη απόφαση του διαζυγίου. Οι σκληρές αλήθειες και η συνειδητοποίηση ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή στη ζωή σου θα φέρει τον χωρισμό.

Παρθένος

Ο Κρόνος θα μπει στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου του 2023 επηρεάζοντας τους Παρθένους στον τομέα των σχέσεων. Εντονες διαφωνίες θα φέρουν ψυχρότητα στον γάμο των Παρθένων και ο χωρισμός είναι αναμενόμενος.


Φωτογραφία από Caio/Pexels

Υδροχόος

Τα προβλήματα θα οξυνθούν από την στιγμή που θα μπει ο Κρόνος στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι αρχές Μαρτίου. Θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες αλήθειες και θα αναγκαστείς να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχει κανένα νόημα πλέον αυτός ο γάμος για κανέναν από τους δύο. Το οριστικό τέλος θα το φέρει ο Πλούτωνας, ο οποίος θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου.





SHARE