Γάτα
Φωτογραφία: Kido Dong/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτό είναι το πιο κακό ζώδιο, σύμφωνα με αστρολόγο


Αστρολόγος αποκάλυψε στη New York Post ποιο είναι το πιο κακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σίγουρα δεν θα σε ξαφνιάσει.

Ο Σκορπιός είναι πολύ καχύποπτο ζώδιο και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα του την «φέρουν». Βλέπει το κακό κι όχι το καλό και είναι επιρρεπής στον αρνητισμό και την απαισιοδοξία.

Αυτό το ζώδιο έχει μια δυσκολία να εμπιστευτεί, γι΄ αυτό και θεωρείται ένα από τα πιο κτητικά ζώδια. Φοβάται πως οι άλλοι θα τον προδώσουν πολύ εύκολα και έτσι αισθάνεται πως πρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Αν τελικά τον προδώσεις, δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ. Σπάνια θα σου αφήσει χώρο και χρόνο να κάνεις τα πράγματα που θέλεις, χωρίς αυτόν.

Αυτό είναι το πιο κακό ζώδιο, σύμφωνα με αστρολόγο

Ο Σκορπιός είναι χειριστικός στις σχέσεις του. Βασικά είναι το πιο χειριστικό ζώδιο απ' όλα. Είναι πολύ παρατηρητικός και θα χρησιμοποιήσει κάθε αδυναμία του άλλου για να βγει αυτός κερδισμένος. Κρατάει πάντα κρυφή την ατζέντα του και δεν ξεχνάει ποτέ πληροφορίες που θεωρεί σημαντικές.

Φωτογραφία: John Bussell/Unsplash

Είναι εκδικητικός, θέλει να έχει τον έλεγχο και αν τον πληγώσεις τότε είσαι στην μαύρη λίστα του. Οταν μιλάει είναι πολύ πειστικός και ακόμα και άδικο να έχει, θα βρει τον τρόπο του να βγει και «θύμα». Είναι πονηρός και το βλέμμα του είναι διαπεραστικό.

Ένας Σκορπιός είναι ο εγκέφαλος πίσω από κάθε μπελά. Οι πονηροί τρόποι του είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν και αδύνατο να κατανοηθούν. Εχει μυστηριώδη προσωπικότητα και βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα πιο πονηρά ζώδια.

Ο Σκορπιός αντιπροσωπεύει το δηλητηριώδες πλάσμα που δεν θα διστάσει να τσιμπήσει κάποιον αν το θέλει. Αυτό το ζώδιο είναι εξαιρετικά κακό, πονηρό και εκδικητικό. Μπορεί να καταστρώσει τα πιο περίπλοκα σχέδια με άκρα μυστικότητα χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.

SHARE