Βαλέρια Κουρούπη
Βαλέρια Κουρούπη/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Βαλέρια Κουρούπη: «Έχω μια φοβία με τα αγάλματα, δεν περνάω από δίπλα τους»


Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν η Βαλέρια Κουρούπη.

Η γνωστή ηθοποιός, Βαλέρια Κουρούπη, μίλησε για την καριέρα της και την ζωή της, ενώ μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως έχει μια πολύ περίεργη φοβία.

«Έχω μια φοβία, η μόνη που έχω. Ό,τι είναι ανθρωπόμορφο κάποιου μεγέθους, δεν περνάω πολύ κοντά. Στο μουσείο της Ακρόπολης για παράδειγμα, δεν πήγα κοντά στην Καρυάτιδα, φοβάμαι ότι θα κάνει μια κίνηση και θα το δω μόνο εγώ. Μην το ψάχνεις, έχω κάνει ψυχοθεραπεία τόσα χρόνια, δεν έχει περάσει αυτό. Είναι η μόνη μου φοβία» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Κουρούπη.

«Πηγαίνω στα μαγαζιά με τα ρούχα, και κάνω κύκλο από τις κούκλες, δε πάω στους διαδρόμους που τις έχει… Δεν έχω πολλές φοβίες, το είχα ψάξει τότε στις ψυχοθεραπείες. Σκοτάδια, κλέφτες, ζουζούνια, δεν φοβάμαι αυτά που φοβούνται οι άνθρωποι, βρήκα μια δικιά μου φοβία» συμπλήρωσε η Βαλέρια Κουρούπη.

Με αφορμή την φοβία της ηθοποιού, ο Φώτης Σεργουλόπουλος περιέγραψε μια δική του ιστορία από το Παρίσι, όταν είχε περάσει για κούκλα έναν άνθρωπο σε κατάστημα με ρούχα.

Βαλέρια Κουρούπη: «Έχω μια φοβία με τα αγάλματα, δεν περνάω από δίπλα τους»

Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την την προσωπική της ζωή, τις συνήθειές της και τον γιο της.

Η ηθοποιός σημείωσε μεταξύ άλλων: «Έχω δουλέψει πολύ για να είμαι ευγνώμων και ευτυχισμένη στη ζωή μου. Προσπαθώ να είμαι συνεπής με τους φίλους μου, δεν τους βλέπω τόσο συχνά γιατί συνέχεια βάζω εργασίες στον εαυτό μου. Έχω πρόγραμμα μέσα στη μέρα μου, ξυπνάω πρωί. Μου αρέσει η πρωινή ενέργεια της φύσης, μένω και στην εξοχή, παίρνω το σκυλί και πάω στους αγρούς μισή ώρα πριν κάνω τις δουλειές μου».

Δείτε το βίντεο:

SHARE