Βάνα Μπάρμπα
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
12|01|2021 09:24
SHARE
ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

Η Βάνα Μπάρμπα και η 18χρονη κόρη της «έριξαν» το TikTok με ένα απίθανο βίντεο


Η Βάνα Μπάρμπα έκανε guest εμφάνιση στο TikTok της κόρης της και οι fans ξετρελάθηκαν.

Η Φαίδρα είναι η κούκλα 18χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα και τελευταία ασχολείται ενεργά με το Tik Tok. Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε η ίδια είδαμε μάλιστα και τη διάσημη μαμά της.

H πολύ χιουμοριστική ανάρτηση που ξετρέλανε το Tik Tok αλλά και τους θαυμαστές της Ελληνίδας ηθοποιού -που έκανε όλον τον πλανήτη να μιλά για την ομορφιά της όταν συμμετείχε στο οσκαρικό «Mediterraneo» του 1991.

Στο βίντεο βλέπουμε μαμά και κόρη να γελούν και να αγκαλιάζονται! Η Φαίδρα παρομοιάζει τη μητέρα με ένα ζωάκι της φάρμας και η Βάνα Μπάρμπα, ακομπλεξάριστη και με χιούμορ όχι δεν αποφεύγει την κάμερα, αλλά συμμετέχει στο σκετσάκι (χωρίς να σταματήσει το σκούπισμα!).

Η ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά like από τους followers της Φαίδρας, οι οποίοι σίγουρα ανυπομονούν να δουν τη μητέρα της σε περισσότερα βίντεο.

@moneybarbzzz

♬ πρωτότυπος ήχος - Ορεινή κτηνοτροφία

Μιλώντας στο Bovary.gr για τη σχέση της με την κόρη της, η Βάνα Μπάρμπα είχε δηλώσει: «[Η Φαίδρα] ήθελε να κάνει μόντελινγκ. Την άφησα να το δει, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Συμμετέχει σε επιδείξεις με συνομήλικες για φιλανθρωπικό σκοπό. Να κάνει γυμνή φωτογράφιση; Οχι, δεν υπάρχει περίπτωση. Σαν μητέρα δεν θα το δεχόμουν. Νομίζω ότι από μόνη της δεν θα το έκανε. Είναι ισορροπημένη, συγκροτημένη.

Εχουμε περάσει πολλά με τη Φαίδρα. Είμαστε οι δυο μας. Προχωράμε. Οταν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται. Είναι τραγικά δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου. Είμαι ουσιαστικά μονογονεϊκή οικογένεια. Τους εκτιμώ, αλλά από τη στιγμή που έγιναν κάποια περίεργα πράγματα, αποφασίσαμε να είμαστε έτσι. Κι είμαστε μια χαρά. Με τον πατέρα της μπορεί στο μέλλον να έχει άριστες σχέσεις».

SHARE