Φωτογραφία: Instagram/@desp1navandi
Φωτογραφία: Instagram/@desp1navandi
28|02|2023 11:29
SHARE
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Δέσποινα Βανδή και Lady Gaga με ίδια δημιουργία της Celia Kritharioti -Ποια τη φόρεσε καλύτερα


Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε δημιουργία της Celia Kritharioti, την οποία είχε επιλέξει και η Lady Gaga το 2014.

Η Δέσποινα Βανδή συχνά επιλέγει δημιουργίες της Celia Kritharioti και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της με τις εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά, με αφορμή το show του Just The 2Of Us, η Δέσποινα Βανδή φόρεσε μια στράπλες λαμπερή δημιουργία της σχεδιάστριας, με κρόσσια, μαύρη λεπτομέρεια στο μπούστο και ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλά.

Εκείνο που έκανε τη διαφορά στο look της ήταν φυσικά η τιάρα της γεμάτη διαμάντια, η οποία αγκαλιάζει το κεφάλι της με μοναδικό τρόπο και αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά headpieces που έχουμε δει.

Φωτογραφία: Instagram/@desp1navandi

H Δέσποινα Βανδή με δημιουργία της Celia Kritharioti -Ίδια με εκείνη που φόρεσε η Lady Gaga, πριν 9 χρόνια

Με φανερές επιρροές από τη δεκαετία του ‘30 και έμπνευση από το Great Gatsby, η Δέσποινα Βανδή όχι μόνο εντυπωσίασε τους θαυμαστές της, τους θύμισε και μια μοναδική εμφάνιση της Lady Gaga πριν 9 χρόνια αφού οι δύο γυναίκες φορούν την ίδια ακριβώς δημιουργία.

Η Lady Gaga είχε κάνει μια από τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις επιλέγοντας δημιουργίες της Celia Kritharioti. Η τιάρα συγκεκριμένα που επέλεξε η Δέσποινα Βανδή έχει φορεθεί και από τη Lady Gaga το 2014 για γυρίσματα film για τη συνεργασία της με τον Τόνι Μπένετ.

To album τους με τίτλο «Cheek to Cheek» κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο εκείνης της χρονιάς και αποτελούνταν από Jazz μελωδίες, όσο για την εμφάνιση της κορυφαία pop καλλιτέχνιδα, ήταν ονειρεμένη, σαν να ήταν βγαλμένη από κάποιο παραμύθι.

SHARE