διακόσμηση καθιστικό
Φωτογραφία: Unsplash/ @Spacejoy
BAR CABINET

Bar cabinet: Το στιλάτο deco item που θα δώσει στο σαλόνι σου μια ρετρό πινελιά


Η διακόσμηση είναι το Α και το Ω σε έναν χώρο, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι το σπίτι μας.

Θέλουμε το σπίτι μας να είναι όμορφο, τακτοποιημένο και λειτουργικό ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και να μας κάνει να αισθανόμαστε οικεία.

Τα έπιπλα και τα deco items είναι αυτά που δημιουργούν το κατάλληλο home décor και σε αυτά αξίζει να επενδύσουμε.

Νέα trends ξεπετάγονται κάθε λίγο από το Instagram και το Pinterest ενώ πλέον φαίνεται πώς και το TikTok μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι.

Στα social media άλλωστε καταφεύγουμε για να αντλήσουμε έμπνευση σχεδόν για τα πάντα.

Ένα βίντεο στο TikTok στάθηκε αφορμή για να γίνει viral ένα ιδιαίτερο και stylish deco item.

@megonomics_101 No one’s gonna know… how would they know? 🤫 #fyp #foryou #barcart #decor #interiordesign #homedecor #StepandFlex #xyzbca ♬ original sound - Chunky Chica

Η TikToker Megan Sullivan μοιράστηκε ένα βίντεο με το νέο της bar cabinet και προκάλεσε buzz στο Διαδίκτυο. Το βίντεό της ξεπερνά πλέον τις 3,3 εκατ. προβολές, χιλιάδες likes, σχόλια και αναδημοσιεύσεις.

Τι είναι όμως το bar cabinet;

Πρόκειται για μια εναλλακτική του γνωστού bar cart, μόνο που δεν είναι τρόλεϊ με ροδάκια, αλλά ντουλάπι. Ένα κρυφό ντουλάπι για τα ποτά που θα ζήλευε και το καλύτερο Speakeasy bar της Νέας Υόρκης.

Το bar cabinet της Meghan ονομάζεται «Sinatra Bar Cabinet» και είναι από τα Wayfair.

Δεν είναι όμως το μόνο κρυφό ντουλάπι που μπορείς να βρεις. Στο Instagram υπάρχει μια πληθώρα διαφορετικών bar cabinets ή carts για όλα τα γούστα και τα στιλ διακόσμησης.

Το μπαρ στο σπίτι δίνει μια ρετρό πινελιά με 20-30s vibes. Είναι κομψό και glam και χαρίζει προσωπικότητα σε έναν χώρο όπως το σαλόνι.

Το στιλάτο car cabinet μπορεί, ακόμη, να έχει πολλές διαφορετικές χρήσεις: Σερβίτσια, καφέ ή άλλα υλικά και home accessories αλλά και ένα κομψό έπιπλο.

Πάρτε ιδέες: 

SHARE