Βάσια Κωσταρά
Βάσια Κωσταρά/Φωτογραφία: vassia_kostara/instagram
ΒΑΣΙΑ ΚΩΣΤΑΡΑ

Βάσια Κωσταρά: Η εμφάνιση στη λίμνη Κόμο με κοντό καρέ κούρεμα που εντυπωσίασε


Στην Ιταλία βρίσκεται η Βάσια Κωσταρά και κάνει διακοπές στη λίμνη Κόμο.

H σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή της στην διασημότερη λίμνη της Ευρώπης και όλα τα βλέμματα τράβηξε το κοντό κούρεμά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσσταρά πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με καρέ μαλλιά και αφέλειες, ένα hairlook πολύ διαφορετικό από τα πολύ μακριά μαλλιά με τα οποία την έχουμε συνηθίσει.

Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι πρόκειται για περούκα, καθώς σε πολλές από τις φωτογραφίες της στο ίδιο ταξίδι ποζάρει με τα χαρακτηριστικά της μακριά μαλλιά αλά Φάρα Φόσετ.

Βάσια Κωσταρά: Η εμφάνιση στη λίμνη Κόμο με κοντό καρέ κούρεμα που εντυπωσίασε

Η Βάσια Κωσταρά δοκίμασε με το κούρεμα που κάθε fashionista θα δοκιμάσει φέτος τον χειμώνα. Ο λόγος για το πολύ κοντό καρέ σε συνδυασμό με τις αφέλειες.

Η σχεδιάστρια μόδας επισκέφτηκε πρόσφατα τον hairexpert Νικόλα Βιλλιώτη που εμπιστεύονται οι περισσότερες διάσημες Ελληνίδες, όπως Έβελυν Καζαντζόγλου, Μαρία Ηλιάκη, Έλενα Χριστοπούλου, Zέτα Μακρυπούλια, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Δανάη Μπάρκα.

Η Βάσα Κωσταρά φωτογραφήθηκε στην Ιταλία φορώντας μια καμπαρντίνα από την δική της συλλογή και απέσπασε πολλά σχόλια από τους followers για τα μαλλιά της. Κάποιοι πάντως την προτιμούν με μακριά μαλλιά.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν φοβούνται να πειραματιστούν με τα μαλλιά τους, τότε το κούρεμα που είναι μεγάλη τάση στο haistyle είναι το italian bob.

Είναι το πιο δημοφιλές καρέ αυτήν την εποχή και ήδη το υιοθετούν τα it girls, όπως είναι η Κιάρα Φεράνι και η Έμιλι Ρατακόφσκι. Είναι σέξι, ανάλαφρο και φτάνει μέχρι το πιγούνι. Αρκετά κοντό και με ανασηκωμένες άκρες, το italian bob είναι το απόλυτο κούρεμα αυτή την στιγμή.

SHARE