Βάσια Κωσταρά
Βάσια Κωσταρά/Φωτογραφία: vassia_kostara/instagram
MANICURE

Η Βάσια Κωσταρά με το πιο κομψό μανικιούρ της άνοιξης -Το λατρεύουν οι Γαλλίδες


Απαλό ροζ, ίσως μία από τις πιο κομψές αποχρώσεις στο μανικιούρ, αλλά και το πεντικιούρ.

Μία απόχρωση που μας θυμίζει έντονα το κλασικό και τόσο chic and classy, French manicure. Και απ' ότι φαίνεται είναι και η αγαπημένη απόχρωση της σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά, που διακρίνεται για το στιλ και την φινέτσα της.

Οι αποχρώσεις του γαλακτερού μανικιούρ ποικίλουν, όπως συμβαίνει με όλα τα χρώματα. Από το ημιδιάφανο γαλακτερό που γκριζάρει, μέχρι το πιο έντονο που θυμίζει παστέλ απόχρωση, μία γυναίκα έχει πολλές επιλογές. Σίγουρα, όποια απόχρωση και αν επιλέξετε ταιριάζει απόλυτα στη μαυρισμένη επιδερμίδα, κάτι που την κάνει must για την καλοκαιρινή περίοδο.

H σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά επιλέγει σταθερά το απαλό ροζ βερνίκι στα νύχια της, όπως παρατηρήσαμε στο προφίλ της στο Instagram. Και δεν είναι μια τυχαία επιλογή καθώς το παστέλ ροζ είναι το επικρατέστερο χρώμα που επιλέγουν οι Γαλλίδες για το μανικιούρ τους, οι οποίες διακρίνονται για την φινέτσα και την κομψότητά τους.

Η Βάσια Κωσταρά με το πιο κομψό μανικιούρ της άνοιξης -Το λατρεύουν οι Γαλλίδες

Το απαλό, ροζ διακριτικό χρώμα που χαρίζει ένα κομψό αποτέλεσμα στα νύχια είναι το αγαπημένο βερνίκι της σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά.

Πρόκειται για ένα χρώμα που κινείται σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, καλύπτοντας τις πιο φυσικές αλλά και τις πιο έντονες. Ιδανικό για μανικιούρ, αλλά και πεντικιούρ, ιδανικό για βάση στο απόλυτο κλασικό γαλλικό σχέδιο, αλλά και για να «γράψουν» πάνω του nail arts.

Είναι ένα χρώμα που δεν ήρθε φέτος στη μόδα - ήταν, είναι και πάντα θα είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών και ιδίως των Γαλλίδων.

Δείτε τις φωτογραφίες της Βάσιας Κωσταρά με το αγαπημένο της βερνίκι νυχιών:

SHARE