Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της
Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της/Φωτογραφία: Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
INSTAGRAM

H Βασιλική Ανδρίτσου παίζει με την κόρη της -Η Ανθένια έκανε το πιο απίθανο μανικιούρ με αυτοκόλλητα


H κόρη της Βασιλικής Ανδρίτσου και του Νίκου Συμεωνίδη έγινε τριών ετών στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

H ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα το 2019 σε ηλικία 46 ετών και έχει την καλύτερη συντροφιά!

H Βασιλική Ανδρίτσου είδε τη ζωή της να αλλάζει όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή της Ανθένια και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Πρόσφατα, η γνωστή ηθοποιός έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram όπου μάς έδειξε το υπέροχο μανικιούρ της 3χρονης κόρης της από αυτοκόλλητα.

Μητέρα και κόρη έπαιξαν μαζί και η Βασιλική Ανδρίτσου σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της: «Μανικιούρ με αυτοκόλλητα♥️♥️♥️ παίξε με όλα».

Δείτε εδώ:

Μιλώντας στο Bovary για το ευτυχές γεγονός και την ηλικία που έγινε για πρώτη φορά μαμά η ίδια είπε «Μου λένε ότι δίνω αισιόδοξο μήνυμα. Εμένα δεν μου αρέσουν τα μηνύματα. Από την άλλη μια γυναίκα που προσπαθεί χρόνια μπορεί να το δει και να σκεφτεί ότι έχει ελπίδες… Είναι ένας καημός να θες να κάνεις παιδί, να το προσπαθείς. Είναι ένας καημός αβάσταχτος, ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να μπορέσουν να κάνουν. Για μένα άνοιξε ένας καινούργιος κόσμος».

«Στην δική μου την οικογένεια δεν υπήρχαν παρά κάτι μακρινές θείες και ξαδέλφες που ρωτούσαν, μαζί με τους δημοσιογράφους, πότε θα παντρευτώ, πότε θα κάνω παιδί. Τώρα έχουν αρχίσει να με ρωτάνε πότε θα κάνω δεύτερο. Μα με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι; Δεν είναι ενοχλητικό ούτε προσβλητικό ούτε θυμώνω. Απλώς θεωρώ αυτές τις ερωτήσεις ανούσιες. Ο καθένας μας ξέρει τι θέλει, πότε το θέλει και ποια είναι η κατάλληλη στιγμή. Ετσι ήρθε και σε εμάς».

SHARE