Η Βασιλική Ανδρίτσου με μαύρη μπλούζα
Η ανάρτηση της Βασιλικής Ανδρίτσου/ Φωτογραφία: Bovary / Πάνος Μάλλιαρης
10|05|2020 11:22
SHARE
HAPPY MOTHER'S DAY

Βασιλική Ανδρίτσου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας και η ασπρόμαυρη φωτογραφία με την κόρη της


Η Βασιλική Ανδρίτσου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για τη γιορτή της μητέρας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κρατά αγκαλιά την κόρη της.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να κρατά την κρατά την κόρη της αγκαλιά όταν ήταν ακόμα μωρό, η Βασιλική Ανδρίτσου έστειλε το δικό της μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας και συγκίνησε όσους την ακολουθούν στο Instagram.

Η Βασιλική Ανδρίτσου γέννησε την κόρη της, Ανθένια, τον Φεβρουάριο του 2019, στα 46 της. Από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περνά μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους στη ζωή της. Με την κόρη της δηλώνει αυτοκόλλητη, ενώ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της μαζί της.

Η ηθοποιός λοιπόν έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας και συγκίνησε τους followers της, οι οποίοι άφησαν πολλά like και σχόλια, δίνοντας τις δικές τους ευχές!

«Ω τι ευτυχισμένη μέρα! Ω τι τυχερή εγώ… που με αξίωσε ο Θεός να γίνω μητέρα… Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες… Χρόνια πολλά μαμά» έγραψε η ηθοποιός Βασιλή Ανδρίτσου στη λεζάντα της φωτογραφίας!

Μιλώντας στο Bovary για το ευτυχές γεγονός και την ηλικία που έγινε για πρώτη φορά μαμά η ίδια είπε «Μου λένε ότι δίνω αισιόδοξο μήνυμα. Εμένα δεν μου αρέσουν τα μηνύματα. Από την άλλη μια γυναίκα που προσπαθεί χρόνια μπορεί να το δει και να σκεφτεί ότι έχει ελπίδες… Είναι ένας καημός να θες να κάνεις παιδί, να το προσπαθείς. Είναι ένας καημός αβάσταχτος, ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να μπορέσουν να κάνουν. Για μένα άνοιξε ένας καινούργιος κόσμος».

SHARE