Φωτογραφία: Instagram: @queenrania
Φωτογραφία: Instagram: @queenrania
29|11|2022 10:50
SHARE
QUEENS

H βασιλική σύζυγος Καμίλα με τη βασίλισσα Ράνια και την πριγκίπισσα Μαίρη -Και οι τρεις κομψότατες


H βασιλική σύζυγος, Καμίλα φωτογραφήθηκε με τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και την πριγκίπισσα της Δανίας, Μαίρη, ενώ αφορμή στάθηκε μια δεξίωση που διοργανώθηκε για καλό σκοπό στο Clarence House.

Συγκεκριμένα, η βασιλική σύζυγος φιλοξένησε τη βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια, και την πριγκίπισσα της Δανίας, Μαίρη, με αφορμή την εκστρατεία των Ηνωμένων Εθνών «16 Ημέρες Ακτιβισμού».

Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα social media, οι 3 γυναίκες είναι κομψές και εντυπωσιακές ενώ φωτογραφίζονται για να σηματοδοτήσουν έναν σπουδαίο σκοπό. Στα δεξιά και στα αριστερά της βασιλικής συζύγου, η οποία φορά ένα κομψό φόρεμα σε μπλε ανοιχτή απόχρωση, βρίσκονται η βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια, και η πριγκίπισσα της Δανίας, Μαίρη.

Η βασίλισσα Ράνια, επέλεξε ένα φόρεμα σε απόχρωση του πετρόλ, ενώ η πριγκίπισσα της Δανίας, επέλεξε ένα μαύρο πουκάμισο και μια φούστα λευκή με μαύρες λεπτομέρειες.

H βασιλική σύζυγος, Καμίλα, με τη βασίλισσα Ράνια και την Πριγκίπισσα της Δανίας

Στην εκστρατεία, σύμφωνα με τον ΟΗΕ άτομα και οργανισμοί από όλο τον κόσμο καλούνται για να καταπολεμήσουν τη βία κατά των γυναικών.

Η εκστρατεία αυτή ξεκίνησε στις 25 Δεκεμβρίου, την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών, ενώ θα διαρκέσει 16 ημέρες, μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου, την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πάντως, είναι γνωστό πως η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, υποστηρίζει θερμά και με σθένος τα θύματα βιασμού, ενδοοικογενειακής βίας και όποια μορφής κακοποίησης. Όπως αναφέρεται και στο People, θα αναφερθεί σε αυτό στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

SHARE