Λίνα Πρίντζου-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Λίνα Πρίντζου-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος/Φωτογραφία: NDP photo agency
02|07|2022 15:06
SHARE
SUMMER IN GREECE

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του ανέμελοι και χαμογελαστοί στη Μήλο


Ο Βασίλης Χαραμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Παντρεύτηκαν το 2014 στη Βενετία, σε μια τελετή που συζητήθηκε πολύ και μέχρι σήμερα, στηρίζουν και θαυμάζουν ο ένας τον άλλο.

Οι δυο τους έχουν ένα σπίτι στο Πήλιο, όπου καταφεύγουν συχνά για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και διακοπές με αγαπημένους φίλους.

Σε συνέντευξή του στο Bovary.gr ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου: «Με ρωτάς αν είναι δύσκολο το "μαζί στην ζωή"; Θα σου πω ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι το "μόνοι" στη ζωή. Τον άνθρωπο της ζωής σου δε θα στον συστήσει ο έρωτας, θα στον συστήσει ο χρόνος. Με τη Λίνα τότε είχα μια διαίσθηση ότι θα ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Τώρα όμως ξέρω. Περνάει ο χρόνος χωρίς να τον μετράμε, γελάμε όπως γελάγαμε, και πάντα ονειρευόμαστε».

Αυτή τη φορά το ζευγάρι αποφάσισε να μην προτιμήσει το Πήλιο για μια καλοκαιρινή εξόρμηση, αλλά το υπέροχο νησί της Μήλου.

Και οι δύο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και συχνά δημοσιεύουν στιγμές από την καθημερινότητά τους σε stories και post.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, λοιπόν, έκανε ένα story όπου τον βλέπουμε τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου, γράφοντας «Και μαζί και χώρια». Πρόκειται για ένα κολλάζ φωτογραφιών όπου τους βλέπουμε σε μια φωτογραφία μαζί και στις άλλες δύο να ποζάρουν ο καθένας μόνος του.

Δείτε παρακάτω τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τη Λίνα Πρίντζου στη Μήλο:

Instagram/ @charalampopoulos_vasilis
SHARE