Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
19|02|2021 10:07
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιμείται τον Μπέρνι Σάντερς και φωτογραφίζεται στα χιόνια


Ένας από τους celebrities που σίγουρα χάρηκε το χιόνι περισσότερο είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Αυτήν την περίοδο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρίσκεται στο Πήλιο. Συγκεκριμένα, ο αγαπητός ηθοποιός έχει στις Μηλιές το δικό του εξοχικό σπίτι, όπου εκεί ξεκουράζεται και απολαμβάνει τον ελεύθερό του χρόνο όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στο θέατρο.

Την ημέρα της έντονης χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια» πολλοί ήταν εκείνοι που φόρεσαν γάντια και σκουφιά και βγήκαν να περπατήσουν και να παίξουν στο χιόνι. Ένας από αυτούς ήταν και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος απόλαυσε το χιονισμένο τοπίο.

Ο αγαπητός ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες, με τον ίδιο να παίζει στο χιόνι σαν μικρό παιδί, φορώντας σκούφο και ένα κίτρινο μπουφάν.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φωτογραφίζεται σαν άλλος Μπέρνι Σάντερς. Υπενθυμίζουμε ότι ο 79χρονος Γερουσιαστής εμφανίστηκε στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν φορώντας μπουφάν, μάσκα και τα χαρακτηριστικά γάντια και έκατσε με σταυρωμένα χέρια και πόδια.

Γνωστός για το χιούμορ του, ο Έλληνας ηθοποιός μιμήθηκε το πιο διάσημο meme των τελευταίων ημερών και φωτογραφήθηκε στην ίδια πόζα! Η φωτογραφία σκόρπισε άφθονο γέλιο στο Instagram και ενθουσίασε τους fans και τους followers του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, καθώς συγκέντρωσε χιλιάδες like και πολλά comments.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

SHARE