Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
07|12|2022 09:24
SHARE
THROWBACK

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στα νιάτα του, στον φακό του Κλεισθένη -Στο θέατρο, το 1994


Μια φωτογραφία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου από το παρελθόν είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας ηθοποιός που ο κόσμος έχεις λατρέψει. Μέσα από τους ρόλους του, τόσο στο θέατρο, όσο και στο γυαλί, έχει αγαπηθεί από το κοινό του και οι θαυμαστές του πια τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του βήμα.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος προτιμά να κρατά μια απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν πρόκειται για την προσωπική του ζωή και μάλιστα, τα έχει καταφέρει.

Σε συνέντευξή του στο Bovary.gr είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Η δημοσιότητα μ’ αρέσει όταν αφορά τα επαγγελματικά μου σχέδια, τις επιτυχίες ή και τις αποτυχίες. Η αναγνωρισιμότητα τώρα επί των πλείστων είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου, αλλά ευτυχώς είναι χαρούμενο κομμάτι γιατί παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο. Τα τελευταία εικοσιένα χρόνια έχω κάνει μόνο οκτώ σειρές. Στην τηλεόραση, από τη στιγμή που μπορώ, δε θέλω απλώς να εργάζομαι, θέλω να παθιάζομαι. Κι αυτό που μετράει πάντα για μένα είναι αρχικά το καλό σενάριο και οι υπέροχοι συνεργάτες.»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στα νιάτα του, στον φακό του Κλεισθένη

Η παλιά φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας στα social media είναι ένα στιγμιότυπο από το 1994.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το Instagram προφίλ του Κλεισθένη και στη λεζάντα γράφει: «Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε μια από τις πρώτες του θεατρικές παραστάσεις στο θέατρο Μπουρνέλη 12-5-1994 στην παράσταση Χασάπη γράμματα. »

SHARE