Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης
Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης /Φωτογραφία: Instagram/olympiachop
19|01|2023 09:22
SHARE
INSTAGRAM

Βασίλης Σπανούλης: Ο μεγάλος του γιος, Θανάσης, είναι ίδιος ο πατέρας του -Δείτε πόσο μεγάλωσε


Η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον γιο της, Θανάση, και αφορμή για αυτές τις αναρτήσεις φυσικά στάθηκε η ονομαστική του εορτή.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη, μεγάλη οικογένεια και συχνά οι διαδικτυακοί τους φίλοι βλέπουν φωτογραφίες με όλα τα μέλη της οικογένειά τους στα social media.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media άλλωστε, μάλιστα πρόσφατα είδαμε μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της και τα έξι τους παιδιά, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

H Ολυμπία Χοψονίδου εύχεται χρόνια πολλά στον γιο της, Θανάση -Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει, ίδιος ο πατέρας του

Αυτή τη φορά, ο γιος τους, Θανάσης, είχε την ονομαστική του εορτή και η μητέρα και ο πατέρας του έκαναν τις πιο γλυκές δημοσιεύσεις.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του, Ολυμπία Χοψονίδου, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο εορτάζοντας. Μια με τον σύζυγό της και τον γιο τους, Θανάση, και μια με τον Θανάση και τη μικρή αδερφή του.

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδημοσίευσε σε Instagram Story τη φωτογραφία και εκείνο που δεν περνά απαρατήρητο φυσικά είναι πως, ο μικρός Θανάσης μεγαλώνει και μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον πατέρα του.

Φωτογραφία: Instagram/@ olympiachop
Φωτογραφία: Instagram/@ olympiachop
SHARE