Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης/Φωτογραφία: Spanoulis Vassilis/instagram
FLASHBACK

Βασίλης Σπανούλης: Το πρώτο του εξώφυλλο πριν από 15 χρόνια στον «Ταχυδρόμο»


Η γνωστή φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες του Βασίλη Σπανούλη, πριν από 15 χρόνια.

Οι τίτλοι τέλους της τεράστιας καριέρας του Βασίλη Σπανούλη έπεσαν. Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής μπάσκετ αποφάσισε να βάλει τέλος στην σπουδαία του καριέρα του, σε ηλικία 39 ετών.

Η γνωστή φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ της στο Instagram και θυμήθηκε όταν τον φωτογράφησε το 2006 για τις ανάγκες του θρυλικού περιοδικού «Ταχυδρόμος».

«Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2006 και μαζί με τον Αρη Βασιλειάδη τρέχουμε, κυριολεκτικά να προλάβουμε την εθνική ομάδα μπάσκετ πριν φύγει από το ΟΑΚΑ. Είναι οι τελευταίες μέρες προετοιμασίας της Εθνικής μας στην Ελλάδα πριν την πτήση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Υπάρχει μια αγωνία γιατί η φωτογράφιση μας θα είναι για το εξώφυλλο του θρυλικού «Ταχυδρόμος» και θα φωτογραφίσουμε τον ταλαντούχο νεαρό Βασίλη Σπανούλη!
Μπορεί να είναι και η πρώτη του φωτογράφιση, σίγουρα το πρώτο του εξώφυλλο.
Ήταν ντροπαλός και ακολουθούσε με σεβασμό τον δάσκαλο Παναγιώτη Γιαννάκη. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι μια από τος πιο σύντομες δουλειές που έχω κάνει, το εξώφυλλο και όλη η φωτογράφιση έγινε μέσα σε λίγα λεπτά ( λιγότερα από 10’) στο χώρο του πάρκινγκ λίγο πριν μπουν στο πούλμαν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Σπανούλης φωτογραφήθηκε μαζί με τον τότε προπονητή του, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στο περιοδικό σημειώνει μεταξύ άλλων: «Οταν ήμουν μικρός τρελαινόμουν με τον Τζόρνταν».

SHARE