Βίκυ Καγιά-Βασίλης Ζούλιας
.Βίκυ Καγιά-Βασίλης Ζούλιας/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

O Βασίλης Ζούλιας με την (μελαχρινή) Βίκυ Καγιά πριν από 29 χρόνια -Η φωτογράφιση για περιοδικό


Ο Βασίλης Ζούλιας δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία στο Instagram, στην οποία βλέπουμε την Βίκυ Καγιά με μακριά μαύρα σγουρά μαλλιά και τον σχεδιαστή μόδας να φωτογραφίζονται για περιοδικό.

Οι νοσταλγοί των 90s είναι σίγουρα πολλοί και η συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Ζούλιας στο Instagram είναι από το 1993.

Η Βίκυ Καγιά, φοράει ένα κοντό σορτσάκι και ένα ασορτί μικροσκοπικό τοπ και στα μαλλιά της έχει μαργαρίτες. Φυσικά τα μακριά μαύρα μαλλιά της είναι περούκα.

O Βασίλης Ζούλιας με την (μελαχρινή) Βίκυ Καγιά πριν από 29 χρόνια -Η φωτογράφιση για περιοδικό

Ο Βασίλης Ζούλιας γύρισε τον χρόνο πίσω, ταξιδεύοντας τους followers του στη δεκαετία του ‘90. Πρόκειται για το στιγμιότυπο μιας φωτογράφισης, στην οποία βλέπουμε την (αγνώριστη) Βίκυ Καγιά να ποζάρει ως γνήσιο supermodel και πίσω της να είναι ο σχεδιαστής μόδας.

Βλέποντας τη φωτογραφία της, η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Omg!!».

Η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της χώρας μας. Η καριέρα της δεν περιορίστηκε στα εγχώρια σύνορα, αλλά εκτοξεύτηκε και στο εξωτερικό, καθώς έχει συνεργαστεί με κορυφαία διεθνή brands -όπως Chanel, Valentino, Christian Dior, Giorgio Armani και πολλά ακόμα.

Ξεκίνησε την καριέρα της στα 14 και εξελίχθηκε με γρήγορους ρυθμούς σε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα. Πλέον μετρά 30 εξαιρετικά πετυχημένης πορείας στη μόδα κι ένα βιογραφικό άξιο ενός αληθινού supermodel.

SHARE