Η βασίλισσα Ματθίλδη με πράσινο σύνολο
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
19|11|2020 10:03
SHARE
QUEEN MATHILDE

Η βασίλισσα Ματθίλδη με καταπράσινο σύνολο ήταν η επιτομή του winter look -Επισκέφτηκε ασθενείς με κορωνοϊό


Η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου με ένα καταπράσινο σύνολο και ασορτί μάσκα επισκέφτηκε ένα ιατρικό κέντρο της χώρας και μίλησε με το προσωπικό σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου συνόδευσε τον σύζυγό της, βασιλιά Φιλίπ στην πόλη Σερέν, όπου οι δύο τους επισκέφτηκαν το ιατρικό κέντρο Centre Hospitalier Bois de l'Abbaye και μίλησαν με το προσωπικό που φροντίζει τους ασθενείς με κορωνοϊό στη διάρκεια της πανδημίας.

Επιλέγοντας ένα ανεπιτήδευτα κομψό total green look, η βασίλισσα Ματθίλδη φορούσε ένα εντυπωσιακό πράσινο midi φόρεμα με διακριτικό καρό μοτίβο, το οποίο συνδύασε με μια ζώνη που τόνιζε τη μέση της. Πάνω στους ώμους της έριξε μια κάπα σε ασορτί απόχρωση. Τελευταία, η ίδια τελευταία συνηθίζει να ταιριάζει τις μάσκες με τα μονοχρωματικά σύνολα που φορά και η πρόσφατη εμφάνισή της δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ολοκλήρωσε το look με ένα καφέ, δερμάτινο clutch και δερμάτινες γόβες στο ίδιο χρώμα.

Το βασιλικό ζεύγος περπάτησε στους διαδρόμους του νοσοκομείου και άκουσαν προσεκτικά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές από διάφορα τμήματα σχετικά με τον αγώνα που δίνουν στη διάρκεια της πανδημίας.

η βασίλισσα Ματθίλδη με μάσκα και πράσινο look
Instagram/ @belgianroyalpalace

Η βασίλισσα Ματθίλδη και ο σύζυγός της μίλησαν με το προσωπικό, ενώ στη συνέχεια, φορώντας τα απαραίτητα υλικά προστασίας επισκέφτηκαν και τους ασθενείς με κορωνοϊό, οι οποίοι δεν βρίσκονται στις ΜΕΘ.

η βασίλισσα Ματθίλδη με μάσκα και πράσινο σύνολο
Getty/ Ideal Image
η βασίλισσα Ματθίλδη με μάσκα επισκέπτεται ασθενείς με κορωνοϊό
Instagram/ @belgianroyalpalace

Η επίσκεψη της βασίλισσας Ματθίλδης και του βασιλιά Φίλιπ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας τους στα νοσοκομεία της χώρας, ώστε να ενημερωθούν από τους εργαζομένους στο σύστημα υγείας για το πώς αντιμετωπίζουν την παγκόσμια πανδημία.

SHARE